Позив за пријаву запослених на Факултету инжењерских наука Универзитета у Крагујевцу за стипендирану мобилност на Техничком Универзитету: Vilnius Gediminas Technical University (Литванија)

Еразмус+ кључна акција 1 – Кредитна мобилност

У складу са потписаним интер-институционалним уговором и одобреним средствима за размену са Техничким универзитетом Виљнус запослени на Факултету инжењерских наука Универзитета у Крагујевцу могу се пријавити за:

  • наставничку мобилност (STA - staff mobility for teaching) у трајању од недељу дана (5 дана држања наставе + 2 дана за пут). У складу са правилима Програма Еразмус+, наставни кадар је у обавези да у току размене одржи најмање 8 сати предавања недељно.
  • тренинг мобилност (STT - staff mobility for training) ) у трајању од недељу дана (5 дана држања наставе + 2 дана за пут).

Период реализације мобилност: мобилност може да се реализује учешћем на International Staff Week „Erasmus+ goes global“

Пријава се врши електронским путем ОВДЕ.

Прелиминарну агенду можете преузети ОВДЕ.


РОК ЗА ПРИЈАВУ: 13. јануар 2017. године


Напомене:

I Технички универзитет Виљнус одлучује о коначној селекцији кандидата у складу са одобреним бројем стипендија намењених Универзитету у Крагујевцу. За академску 2016/17. на располагању су 2 стипендије за наставничку мобилност и 1 стипендија за тренинг мобилност.

II Стипендија обухвата путне трошкове (паушални износ од 275 евра) и дневнице (100 евра/дневно) које исплаћује партнерски универзитет – Технички универзитет Виљнус.

 

Уколико имате питања, можете нас контактирати
путем електронске поште или телефона:
Контакт телефон: 034 300 425
Е-пошта: erasmus@kg.ac.rs