ОТВОРЕНО ПИСМО ЧЛАНОВИМА НАЦИОНАЛНОГ САВЕТА РЕКТОРА УНИВЕРЗИТЕТА У КРАГУЈЕВЦУ ПРОФ. ДР НЕБОЈШЕ АРСЕНИЈЕВИЋА

Поштовани чланови Националног савета за високо образовање,

Ово је последња прилика да свима вама честитам на високим етичким стандардима које сте исказали на крају мандата.

Ваше неограничене моралне капацитете исказали сте тако што сте три пута расправљали о Универзитету у Крагујевцу и мени, ректору Небојши Арсенијевићу и донели необориве закључке, а да нисте од Универзитета или од мене затражили било какве доказе или документацију иако је то било сасвим природно.

Слажем се са вама да то није ни било неопходно кад сте већ имали готове закључке.

Зашто бисте кварили варење?

Ваш в.д. Бранислав Јеремић је на састанцима износио ноторне лажи по принципу да је морални капацитет директно пропорционалан телесној маси, па је тако као највећи морални контејнер изговорио (на седници скупштинског одбора) да сте ви саслушали професоре подносиоце пријаве међу којима је на првом месту његова дугогодишња љубавница Александра Јанковић. Честитам и на том тајном саслушању.

Но, то је ствар ваша и ваше савести коју не може да опере ни намаз највишег ауторитета у високом образовању Муамера Зукорлића.

Стид ће вас надживети.

Као мали допринос вашем данашњем раду достављам вам тачке за допуну дневног реда са  материјалима:

  1. Записник Министарства финансија Пореске управе, Филијале Крагујевац, бр. 47-00849/2013-0049-001 од 7.02.2014. године, број предмета 827513733, којим је утврђено „поштење, морални интегритет и допринос развоју Универзитета у Крагујевцу“ в.д. председника Бранислава Јеремића и његове дугогодишње љубавнице Александре Јанковић, вашег „поштеног и заштићеног“ сведока,
  2. Аутоплагијат докторске дисертације Владимира Н. Џамића, државног секретара  за високо образовање Министарства  просвете, науке и технолошког развоја, и то:
    1. Дипломски рад: набављен преко сајта матурски рад
    2. Мастер рад: Аутоплагијат дипломског рада
    3. Докторска дисертација: Аутоплагијат мастер рада

 

Забављајте се и срећно.

 

Проф. др Небојша Арсенијевић, законити ректор Универзитета у Крагујевцу