Radionica na temu internacionalizacije u visokom obrazovanju i kreditnoj mobilnosti

U četvrtak 05. novembra sa početkom u 11 č u Svečanoj sali Rektorata Univerziteta u Kragujevcu biće održana radionica "Internacionalizacija u visokom obrazovanju i kreditna mobilnost" koju Univerzitet u Kragujevcu organizuje u saradnji sa partnerskim institucijama na međunarodnom projektu „544006-TEMPUS  Fostering  University  Support  Services  and Procedures for Full Participation in the European Higher Education Area.

Učesnici radionice će biti u prilici da dobiju informacije i sa predavačima diskutuju o servisima i procedurama Univerziteta u Kragujevcu za podršku realizacije međunarodnih projekata mobilnosti, programu Erazmus + i Erazmus povelji, uspostavljanju inter-institucionalnih ugovora sa visokoškolskim institucijama u inostranstvu koji omogućavaju mobilnost studenata i zaposlenih, kao i pravcima internacionalizacije u visokom obrazovanju.

Pored predstavnika Univerziteta u Kragujevcu, predavač će biti i prof. dr Siniša Đurašević, član Stručnog tima za reformu visokog obrazovanja u Republici Srbiji.

Pozivamo sve zainteresovane da prisustvuju ovom događaju ili da delegiraju svoje saradnike koji bi želeli da saznaju više o ovoj temi.

Agendu možete naći u prilogu.


Dokumenti:

Agenda