Univerzitet u Kragujevcu u saradnji sa Deskom Kreativna Evropa Srbija organizovao je u sredu, 12. februara 2020. godine, u Svečanoj sali Rektorata, Info dan o konkursu za projekte kulturne saradnje između zemalja Zapadnog Balkana.

opširnije

Zbog obeležavanja Dana državnosti Republike Srbije 15. i 16. februara, Univerzitet u Kragujevcu - Rektorat neće raditi u ponedeljak, 17. februara 2020. godine.

opširnije

U Crnogorskoj akademiji nauka i umjetnosti, 12. februara 2020. godine održan je sastanak između rektora Univerziteta u Kragujevcu prof. dr Nenada Filipovića i predsednika CANU Dragana Vukčevića.

opširnije

Međunarodna letnja škola Segau, koju organizuje Univerzitet u Gracu, namenjena je međunarodno orijentisanim, visoko motivisanim studentima svih disciplina i svih nivoa koji žele da prodube svoje razumevanje trenutnih evropskih i međunarodnih odnosa, izučavajući i diskutujući o globalnom razvoju i izazovima u pogledu procesa transformacije i demografskih promena.

opširnije

opširnije

Program stipendija Stefan Banach osnovali su Ministarstvo spoljnih poslova Republike Poljske i Nacionalna agencija za akademsku razmenu Poljske (NAWA).

opširnije

Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije dostavilo je Univerzitetu u Kragujevcu informaciju o stipendijama Vlade Mađarske za akademsku 2020/21. godinu.

opširnije

Izdavačka produkcija fakulteta iz Kragujevca predstavljena je na „Danima kragujevačke knjige“ u Narodnoj biblioteci „Vuk Karadžić“.

opširnije

opširnije

opširnije