Еразмус+ кључна акција 1 – кредитна мобилност

опширније

Младим истраживачима Универзитета у Крагујевцу, првим закупцима станова чију је изградњу финансирала Влада Републике Србије, председница Владе Ана Брнабић уручила је 27. марта 2019. године кључеве стамбених јединица заједно са ректором Универзитета у Крагујевцу проф. др Ненадом Филиповићем, градоначелником Града Крагујевца Радомиром Николићем и директором Јединице за управљање пројектима Драганом Катуцом.

опширније

ЕРАСМУС+ КЉУЧНА АКЦИЈА 1 – КРЕДИТНА МОБИЛНОСТ

опширније

У среду, 27. марта 2019. у 12.00 сати у Универзитетској галерији у Крагујевцу биће отворена изложба фотографија настала у оквиру Кинеско-српског фотографског фестивала младих у организацији Aсоцијације за размену образовања између Кине и Србије.

опширније

опширније

опширније

Академик Иван Гутман одржао је предавање под називом 150 година периодног система хемијских елемената (1869-2019), у организацији Центра за научноистраживачки рад САНУ и Универзитета у Крагујевцу, 21. марта 2019. године.

опширније

У препуној сали Универзитетске галерије, 20. марта 2019. године, представљена је књига библиотекарке Универзитетске библиотеке у Крагујевцу мр Катарине Карамијалковић – Књиге с посветом у личној библиотеци проф. др Светозара Стојановића, чији су коиздавачи Универзитетска библиотека у Крагујевцу, Институт друштвених наука и издавачка кућа Албатрос плус из Београда.

опширније

опширније

Еразмус+ кључна акција 1 – Кредитна мобилност

опширније