Проф. др Небојша Здравковић, редовни професор Факултета медицинских наука, на седници Владе РС одржаној у четвртак 5. марта 2020. године именован је за члана Националног савета за високо образовање на предлог КОНУС-а (Конференције универзитета Србије).

опширније

Фаготиста Иван Јотић и пијаниста Наталија Младеновић наступили су 5. марта 2020. године у Универзитетској галерији. На програму су биле композиције Коха, Тансмана, Арнолда и Елгара.

опширније

Студентима, академском и административном кадру Универзитета у Крагујевцу програм Еразмус+ КА103 пружа прилику за стипендирану мобилност, која се реализује на партнерским високошколским установама у Европи.

опширније

Пријаве за Такмичење за најбољу технолошку иновацију отворене су до 3. априла 2020, а иновације могу бити из свих области техничког, медицинског, информатичког или стваралаштва у области услуга.

опширније

опширније

ЕРАЗМУС+ КЉУЧНА АКТИВНОСТ 1: Пројекти за индивидуалну мобилност у сврху учења и стицања нових вештина финансирани из средстава ЕУ (КА103 пројекти у области високог образовања у којима учествују програмске земље)

опширније

Универзитет АДА је државна високошколска установа која је основана декретом 13. јануара 2014. године, од стране председника Републике Азербејџан.

опширније

Немачка Фондација Конрад Аденауер расписала је Kонкурс за доделу стипендија за 2020/21. годину за студенте који студирају у Републици Србији.

опширније

опширније

Центар за научноистраживачки рад САНУ и Универзитета у Крагујевцу у среду, 18. марта 2020. године у Свечаној сали Универзитета у Крагујевцу у 12.30 часова организује предавање академика Радмиле Петановић.

опширније