Fagotista Ivan Jotić i pijanista Natalija Mladenović nastupili su 5. marta 2020. godine u Univerzitetskoj galeriji. Na programu su bile kompozicije Koha, Tansmana, Arnolda i Elgara.

opširnije

Ivan Jotić (fagot) i Natalija Mladenović (klavir), u četvrtak, 5. marta 2020. godine, sa početkom od 19 časova, otvoriće novu koncertnu sezonu u Univerzitetskoj galeriji u Kragujevcu.

opširnije

U Univerzitetskoj galeriji u Kragujevcu, u sredu, 26. februara, otvorena je Izložba odabranih grafičkih radova studenata Fakulteta primenjenih umetnosti Univerziteta umetnosti u Beogradu.

opširnije

Izložba grafičkih radova studenata Fakulteta primenjenih umetnosti Univerziteta umetnosti u Beogradu biće otvorena u sredu, 26. februara u 18 časova, u Univerzitetskoj galeriji u Kragujevcu.

opširnije

U četvrtak, 6. februara 2020. godine u 18 časova u Univerzitetskoj galeriji, svečano je otvorena izložba i promovisan je zbornik: Mati Ana Adžić (1900-1975) duhovno čedo Vladike Nikolaja Velimirovića

opširnije

Centar za naučnoistraživački rad SANU i Univerziteta u Kragujevcu, u saradnji sa Muzejom rudničko-takovskog kraja i Fakultetom pedagoških nauka u Jagodini, organizuje izložbu i promociju zbornika: Mati Ana Adžić (1900-1975) duhovno čedo vladike Nikolaja Velimirovića, u četvrtak, 6. februara 2020. godine u 18 časova u Univerzitetskoj galeriji.

opširnije

Osmi Božićni koncert Univerziteta u Kragujevcu održan je 9. januara 2020. godine u Univerzitetskoj galeriji

opširnije

U četvrtak, 9. januara 2020. godine sa početkom u 19 časova, u Univerzitetskoj galeriji biće održan osmi Božićni koncert Univerziteta u Kragujevcu

opširnije

U Univerzitetskoj galeriji u Kragujevcu, u utorak, 17. decembra 2019. godine, otvorena je izložba Mihailo Petrović Alas – rodonačelnik srpske matematičke škole koja će trajati do 30. januara 2020. godine.

opširnije

U Univerzitetskoj galeriji, 17. decembra 2019. godine u 19 časova, izložbu Mihailo Petrović Alas – rodonačelnik srpske matematičke škole otvoriće akademik Stevan Pilipović, predsednik Ogranka SANU u Novom Sadu i prof. dr Živadin Micić, prorektor za nastavu i studentska pitanja Univerziteta u Kragujevcu.

opširnije