Poetsko veče Glumci pesnici održano je na Letnjoj sceni Univerziteta u Kragujevcu 11. jula 2019. godine i tom prilikom istaknuti srpski pozorišni, televizijski i filmski glumac Nebojša Ilić govorio je stihove koje su napisale njegove kolege glumci.

opširnije

U četvrtak, 11. jula 2019. godine u 20:00 časova, istaknuti srpski pozorišni, televizijski i filmski glumac Nebojša Ilić govoriće stihove koje su napisale njegove kolege.

opširnije

U utorak 2. jula 2019. godine, koncertom Veče autorske muzike i poezije, svečano je otvorena ovogodišnja Letnja scena Univerziteta.

opširnije

U utorak, 2. jula 2019. godine, sa početkom u 20.00 časova, svečano će biti otvorena ovogodišnja Univerzitetska letnja scena, koncertom Veče autorske muzike i poezije, na kojem će nastupiti Ana Stefanović (klavir i vokal) i Jasmina Veselinović (poezija).

opširnije

Koncertna sezona Univerzitetske galerije nastavila se 18. juna 2019. godine, koncertom na kojem su nastupili profesori Filološko-umetničkog fakulteta Univerziteta u Kragujevcu, Aleksandar Ružičić (flauta) i Dušan Toroman (klavir).

opširnije

Izložba radova nastavnika i studenata studijskog programa Unutrašnja arhitektura Filološko-umetničkog fakulteta, biće otvorena u petak, 21. juna u 19.00 časova u Univerzitetskoj galeriji.

opširnije

Koncertna sezona Univerzitetske galerije se nastavlja u utorak, 18. juna 2019. godine, sa početkom u 19 časova.
Na koncertu će nastupiti profesori Filološko-umetničkog fakulteta Univerziteta u Kragujevcu, Aleksandar Ružičić (flauta) i Dušan Toroman (klavir).

opširnije

Koncertna sezona Univerzitetske galerije nastavila se u sredu, 5. juna 2019. godine, koncertom „Na slovo, na slovo, recimo B“, na kojem su nastupile Nataša Petrović (viola) i Bojana Šumanjski (klavir).

opširnije

Koncertna sezona Univerzitetske galerije nastavlja se u sredu, 5. juna 2019. godine u 19 časova, koncertom „Na slovo, na slovo, recimo B“, na kojem će nastupiti Nataša Petrović (viola) i Bojana Šumanjski (klavir).

opširnije

U prepunoj sali Univerzitetske galerije, 16. maja 2019. godine, flautistkinja Jelena Stanić Stefanović održala je koncert uz klavirsku saradnju Jovane Radovanović i gostovanje akordeoniste Miodraga Đorđevića.

opširnije