Рок за пријаву: 30. септембар 2014. године

опширније

(матичне ћелије и регенеративна медицина)

опширније

Чивнинг програм стипендија је глобални пограм стипендија владе Уједињеног Краљевства чији је циљ да омогући талентованим младим људима да студирају на најбољим универзитетима у Уједињеном Краљевству и стварају везе са будућим лидерима из читавог света.

опширније

Међународна летња школа трансфера технологије и знања намењена је свима који желе да се упознају са процесом и да се баве трансфером технологије са универзитета или истраживачких центара из земаља Дунавског региона (Немачка, Аустрија, Мађарска, Чешка, Словачка, Словенија, Бугарска, Румунија, Хрватска, Србија, Босна и Херцеговина, Црна Гора, Молдавија, Украјина).

опширније

опширније

Студенти интегрисаних академских студија медицине Факултета медицинских наука Универзитета у Крагујевцу на пракси у Клиничком центру Крагујевац од 09. јула 2014. године.

опширније

опширније

Свечаним пријемом студената у управи града Крагујевца 02. јула 2014. године отпочео други по реду програм студентске летње стручне праксе у установама чији је оснивач град Крагујевац, у реализацији Универзитета у Крагујевцу и Града Крагујевца

опширније

Прва група студената започела стручну праксу на Институту за јавно здравље Крагујевац 01. јула 2014. године

опширније

Баварски академски центар за Централну, Источну и Југоисточну Европу расписао је конкурс за стипендије за академску 2014/2015. годину.

опширније