Универзитет у Крагујевцу у сарадњи са Националном Темпус канцеларијом организује ИНФО дан 24. децембра 2012. године у ректорату Универзитета у Крагујевцу, са почетком у 10.00 сати.

опширније

опширније

Британска амбасада у Београду објављује да је почео процес пријављивања за Чивнинг стипендије за академску 2013-14. годину. Све информације о стипендији и начину пријављивања доступне су на интернет сајту Chevening програма http://www.chevening.org/serbia, као и на сајту Амбасаде http://www.UKinSerbia.fco.gov.uk.

опширније

опширније

Global Undergraduate Exchange Program for Serbia

опширније

опширније

РЕПУБЛИКА СРБИЈА - ФОНД ЗА МЛАДЕ ТАЛЕНТЕ РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ КОНКУРС ЗА СТИПЕНДИРАЊЕ НАЈБОЉИХ СТУДЕНАТА ЗАВРШНИХ ГОДИНА: ОСНОВНИХ АКАДЕМСКИХ СТУДИЈА ИЛИ МАСТЕР АКАДЕМСКИХ СТУДИЈА ИЛИ ИНТЕГРИСАНИХ АКАДЕМСКИХ СТУДИЈА СА ВИСОКОШКОЛСКИХ УСТАНОВА ЧИЈИ ЈЕ ОСНИВАЧ РЕПУБЛИКА СРБИЈА, ЗА ШКОЛСКУ 2012/13. ГОДИНУ

опширније

опширније

Драге колеге, уколико размишљате о усавршавању у Немачкој или желите да обогатите свој cv са познавањем још једног језика, онда је овај курс права ствар за вас. ЦзРк је осмислио још један начин да помогне својим студентима и дипломцима и зато за вас организујемо бесплатан курс немачког језика. Заинтересовани? Пожурите и пријавите се!

опширније

ОТВОРЕН КОНКУРС ЗА ДОДЕЛУ СТИПЕНДИЈА НЕМАЧКЕ ПРИВРЕДЕ ДР ЗОРАН ЂИНЂИЋ

опширније