Отворен је конкурс за праксу у трајању од три месеца за студенте завршних година, апсолвенте и дипломце Универзитета у Крагујевцу

опширније

Ако желиш да стекнеш практично искуство, пријави се и буди предавач на Курсу немачког језика и помози колегама са других факултета да унапреде своје знање језика.

опширније

опширније

Извршна агенција за програме у области образовања, културе и медија (EACEA) Европске комисије је почетком августа 2012. год. отворила конкурс за 2013. годину за учешће у Програму целоживотног учења (LLP).

опширније

опширније

Фондација Konrad Adenauer и ове године расписује конкурс за доделу стипендија за 2012/2013. годину, друштвено или политички ангажованим младим студентима, постдипломцима или докторантима који студирају у Републици Србији.

опширније

Конкурс Универзитета у Крагујевцу за упис у прву годину основних академских, интегрисаних академских и основних струковних студија за школску 2012/2013. годину

опширније

Представници алумни програма JFDP из Републике Србије, Америчког савета и Амбасаде Сједињених америчких држава, представили су стипендије Програма за развој наставног и административног особља на институцијама високог образовања у Републици Србији (Junior Faculty Development Program, JFDP), 07. јуна 2012. године, у ректорату Универзитета у Крагујевцу.

опширније

Стипендије JFDP програма за професионално усавршавање наставног особља на факултетима у Србији

опширније

У оквиру обележавања Светог Саве, који је први пут у нашој земљи прослављен пре 170 година, на Лицеју Књажевства Сербског, прве високошколске институције у модерној Србији, на чијим темељима је настао и Универзитет у Крагујевцу, уручене су стипендије најбољим студентима Универзитета.

опширније