КОНКУРС ЗА СТИПЕНДИЈУ ЗА СТУДИЈСКИ БОРАВАК НА УНИВЕРЗИТЕТУ: Middlesex University London (УК) - за наставни кадар

ЕРАСМУС+ КЉУЧНА АКЦИЈА 1 – КРЕДИТНА МОБИЛНОСТ

У оквиру Еразмус + програма наставни кадар факултета у саставу Универзитета у Крагујевцу може се пријавити за наставничку мобилност на Универзитету Middlesex London

У складу са потписаним интер-институционалним уговором и одобреним средствима за размену са Универзитетом  Middlesex University London запослени (само наставни кадар) на свим факултетима Универзитета у Крагујевцу могу се пријавити за:

- наставничку мобилност (staff mobility – teaching) у трајању од недељу дана (5 дана држања наставе + 2 дана за пут) за наредну академску годину (2016/17).

У складу са правилима Програма Еразмус+, наставни кадар је у обавези да у току размене одржи најмање 8 сати предавања недељно.

Потребна документа за пријаву:

  1. Потврда о запослењу на енглеском језику
  2. План активности током мобилности (молимо, преузмите образац)
  3. Биографија на енглеском језику
  4. Доказ о познавању енглеског језика (минимални ниво познавања језика Ц1)
  5. Позивно писмо или сагласност одговарајућег департмана/одељења са Универзитета Middlesex London

ПРИЈАВА:

Сва документа можете послати електронским путем на erasmus@kg.ac.rs, поштом или их донети лично у Ректорат (2. спрат) радним данима од 08:00 до 16:00 часова.

Адреса: Универзитет у Крагујевцу
Јована Цвијића бб.
34 000 Крагујевац

Напомена за слање поштом: Пријава за Еразмус+ мобилност

РОК ЗА ПРИЈАВУ: 11. април 2016. године

Приказ студијских програма на Универзитету Middlesex University London можете видети ОВДЕ.

Приказ истраживачких области и докторских студија на Универзитету Middlesex University London можете видети ОВДЕ и ОВДЕ.

Напомене:

I По завршетку конкурса, Одељење за међународну сарадњу Универзитета у Крагујевцу врши техничку проверу достављене документације. Комисија за селекцију кандидата врши академску процену свих пријава у складу са Правилима и условима за селекцију наставног и ненаставног особља Универзитета у Крагујевцу и доставља листу номинованих кандидата Универзитету Middlesex University London.

II Универзитет Middlesex London одлучује о финалној селекцији кандидата.

III Реализација мобилности одабраних кандидата се очекује у наредној академској години (2016/17.)

IV Стипендија обухвата путне трошкове (паушални износ у зависности од удаљености) и дневнице (160 евра/дневно) које исплаћује партнерски универзитет – Универзитет Middlesex London.
Растојање се рачуна искључиво према калкулатору раздаљине који користи Европска комисија (http://ec.europa.eu/programmes/erasmus-plus/tools/distance_en.htm) који приказује раздаљину у једном смеру. За покривање трошкова повратне карте за УК предвиђен је износ од око 300 евра.

 

Уколико имате питања, можете нас контактирати
путем електронске поште или телефона:
Контакт телефон: 034 300 425
Е-пошта: erasmus@kg.ac.rs


Документи:

Activity plan