Отворен позив за сарадњу на MSCA IF пројекту са Универзитетом у Љубљани

Универзитет у Љубљани је заинтересован за сарадњу са искусним, врхунским истраживачима било које националности у циљу колаборативног рада на пријави предлога пројекта за Марија Кири програм Индивидуалних стипендија (MSCA IF) за следеће акције:

  • Marie Skłodowska-Curie Individual Fellowships – European (MSCA-IF-2016-EF)
  • Marie Skłodowska-Curie Individual Fellowships – Global (MSCA-IF-2016-GF)

За више информација о програму можете погледати наведени линк: H2020-MSCA-IF-2016

 

Циљ MSCA IF је да побољша креативни и иновациони потенцијал искусних истраживача (истраживачи који имају одбрањену докторску дисертацију и 4 године истраживачког искуства) и који желе да професионално усавршавање допуне стицањем знања путем напредних обука и међународне и међусекторске мобилности.

Истраживач и супервизор са Универзитета у Љубљани ће заједнички развити предлог пројекта чији ће подносилац бити Универзитет у Љубљани као институција која прима истраживача.

 

Професори Универзитета у Љубљани су заинтересовани за сарадњу са искусним истраживачима у следећим областима:

За више информација о могућим супервизорима, молимо кликните на линк одговарајућег поља интересовања.

 

Истраживачи који су заинтересовани за сарадњу са универзитетом у Љубљани за рад на предлогу пројекта претходно поменутих акција, потребно је да провере да ли испуњавају критеријуме за учешће путем следећег линка H2020 MSCA IF eligibility criteria и након тога пошаљу писмо заинтересованости (Еxpression of interest), који укључује CV и преглед свог истраживачког предлога пројекта на 2 стране, најкасније до 18. марта 2016., путем електронске поште: MSCA@uni-lj.si са следећом напоменом: "MSCA prof. ime".

Кандидати ће бити информисани о резултатима предселекције до 25. марта 2016. Одабрани кандидати ће бити позвани да упознају своје супервизоре и посете истраживачко окружење Универзитета, у оквиру дводневне радионице за писање предлога пројекта Марија Кири акција за Индивидуалне стипендије. Радионица ће бити организована од стране Универзитета у Љубљани почетком јуна 2016.

 

Линк на вест са званичног сајта Универзитета у Љубљани:
www.uni-lj.si/news/news/2016012213363267