ПРЕЗЕНТАЦИЈА ПРОГРАМА МОБИЛНОСТИ ЕРАЗМУС+ и ЕРАЗМУС МУНДУС - GREEN TECH WB мрежа размене

Одељење за међународну сарадњу Универзитета у Крагујевцу позива студенте, наставнике и ненаставно особље факултета у саставу Универзитета на презентацију програма академске размене у оквиру Еразмус+ и Еразмус Мундус програма

У понедељак, 29. фебруара 2016. године, са почетком у 12 часова, у Свечаној сали Универзитета у Крагујевцу, биће организована презентација програма академске размене у оквиру Еразмус+ програма мобилности, као и презентација GREEN TECH WB мреже размене између земаља Европске уније и Западног Балкана.

12:00 – 13:00 Еразмус+ програм академске мобилности: програм ће представити сарадници Одељења за међународну сарадњу Универзитета у Крагујевцу

• укратко о програму Еразмус+

• представљање актуелних конкурса за пријаву студената,
наставника и ваннаставног кадра

13:00 – 14:00 Еразмус Мундус акција 2 - GREEN TECH WB мрежа размене – програм ће представити г-ђа Eva Garea Oya и сарадници у Сектору за међународну сарадњу Универзитета у Вигу (Шпанија), који је координатор мреже.

GREEN TECH WB мрежа размене спада у Еразмус Мундус Акција 2 пројекте, финансиране од стране Европске уније, који нуде како атрактивне стипендије студентима, наставном и административном особљу, тако и прилику за њихово даље усавршавање и развијање академске и научне сарадње.

Промотивна кампања обухватиће презентацију Програма, а сви заинтересовани имаће прилику да упознају представнике Универзитета у Вигу, који координира Програм, и информишу се о детаљима размене и могућностима које им се нуде за стицање међународног искуства.

 

Заинтересовани студенти могу се пријавити путем овог линка.

Заинтересовани наставни и ваннаставни кадар може се пријавити путем овог линка.

 

Циљ регистрације је формирање мејлинг листе, која би се на даље користила за информисање о актуелним позивима за стипендирану мобилност у оквиру Еразмус+ програма и других програма.

Регистрација није обавезна за учешће на презентацији.