PREZENTACIJA PROGRAMA MOBILNOSTI ERAZMUS+ i ERAZMUS MUNDUS - GREEN TECH WB mreža razmene

Odeljenje za međunarodnu saradnju Univerziteta u Kragujevcu poziva studente, nastavnike i nenastavno osoblje fakulteta u sastavu Univerziteta na prezentaciju programa akademske razmene u okviru Erazmus+ i Erazmus Mundus programa

U ponedeljak, 29. februara 2016. godine, sa početkom u 12 časova, u Svečanoj sali Univerziteta u Kragujevcu, biće organizovana prezentacija programa akademske razmene u okviru Erazmus+ programa mobilnosti, kao i prezentacija GREEN TECH WB mreže razmene između zemalja Evropske unije i Zapadnog Balkana.

12:00 – 13:00 Erazmus+ program akademske mobilnosti: program će predstaviti saradnici Odeljenja za međunarodnu saradnju Univerziteta u Kragujevcu

• ukratko o programu Erazmus+

• predstavljanje aktuelnih konkursa za prijavu studenata,
nastavnika i vannastavnog kadra

13:00 – 14:00 Erazmus Mundus akcija 2 - GREEN TECH WB mreža razmene – program će predstaviti g-đa Eva Garea Oya i saradnici u Sektoru za međunarodnu saradnju Univerziteta u Vigu (Španija), koji je koordinator mreže.

GREEN TECH WB mreža razmene spada u Erazmus Mundus Akcija 2 projekte, finansirane od strane Evropske unije, koji nude kako atraktivne stipendije studentima, nastavnom i administrativnom osoblju, tako i priliku za njihovo dalje usavršavanje i razvijanje akademske i naučne saradnje.

Promotivna kampanja obuhvatiće prezentaciju Programa, a svi zainteresovani imaće priliku da upoznaju predstavnike Univerziteta u Vigu, koji koordinira Program, i informišu se o detaljima razmene i mogućnostima koje im se nude za sticanje međunarodnog iskustva.

 

Zainteresovani studenti mogu se prijaviti putem ovog linka.

Zainteresovani nastavni i vannastavni kadar može se prijaviti putem ovog linka.

 

Cilj registracije je formiranje mejling liste, koja bi se na dalje koristila za informisanje o aktuelnim pozivima za stipendiranu mobilnost u okviru Erazmus+ programa i drugih programa.

Registracija nije obavezna za učešće na prezentaciji.