ПОЗИВ ЗА ПРИЈАВУ ЗАПОСЛЕНИХ ЗА СТИПЕНДИРАНУ МОБИЛНОСТ НА ТЕХНИЧКОМ УНИВЕРЗИТЕТУ: Vilnius Gediminas Technical University (Литванија)

ЕРАСМУС+ КЉУЧНА АКЦИЈА 1 – КРЕДИТНА МОБИЛНОСТ

У складу са потписаним интер-институционалним уговором и одобреним средствима за размену са Техничким универзитетом Виљнус запослени на Факултету инжењерских наука Универзитета у Крагујевцу могу се пријавити за:

  1. мобилност у циљу усавршавања (staff mobility – training) у трајању од недељу дана (5 дана тренинг + 2 дана за пут).

Период реализације мобилности: летњи семестар академске 2015/16. (мај 2016. године), евентуално почетак зимског семестра наредне академске године.

У оквиру уговора о сарадњи са Техничким универзитетом Виљнус доступне су следеће области:

  • Building and civil Engineering
  • Environment

 

Потребна документа за пријаву:

  1. Потврда о запослењу
  2. План активности током мобилности (молимо, преузмите образац)
  3. Биографија на енглеском језику
  4. Доказ о познавању енглеског језика (минимални ниво познавања језика Ц1)

У случају да кандидат не поседује званичне језичке сертификате (IELTS, TOEFL и сл.) може се користити Формулар за језичку процену (Language Assessment Sheet), попуњен од стране матичне институције и/или школе страних језика, који описује тренутан ниво познавања датог страног језика.

ПРИЈАВА:

Сва документа можете послати електронским путем на erasmus@kg.ac.rs, поштом или их донети лично у Ректорат (2. спрат) радним данима од 08:00 до 16:00 часова.

Адреса: Универзитет у Крагујевцу
Јована Цвијића бб.
34 000 Крагујевац

Напомена за слање поштом: Пријава за Еразмус+ мобилност

 

РОК ЗА ДОСТАВЉАЊЕ ПРИЈАВА: 18. април 2016.

Напомене:

I По завршетку конкурса, Одељење за међународну сарадњу Универзитета у Крагујевцу врши техничку проверу достављене документације. Комисија за селекцију кандидата врши академску процену свих пријава у складу са Правилима и условима за селекцију наставног и ненаставног особља Универзитета у Крагујевцу и доставља листу номинованих кандидата Техничком универзитету Виљнус.  Сви номиновани кандидати ће путем е-поште добити смернице и информације о даљем поступку пријаве од Техничког универзитета Виљнус.

II Технички универзитет Виљнус одлучује о финалној селекцији кандидата у складу са одобреним бројем стипендија намењених Универзитету у Крагујевцу.

III Стипендија обухвата путне трошкове (паушални износ од 275 евра) и дневнице (100 евра/дневно) које исплаћује партнерски универзитет – Технички универзитет Виљнус.

 

Уколико имате питања, можете нас контактирати
путем електронске поште или телефона:
Контакт телефон: 034 300 425
Е-пошта: erasmus@kg.ac.rs