Позив за пријаву наставног кадра Филолошко-уметничког факултета Универзитета у Крагујевцу за стипендирану мобилност на Универзитету у Триру (Universität Trier, Немачка)

Еразмус+ Кључна акција 1 – кредитна мобилност

У складу са потписаним интер-институционалним уговором и одобреним средствима за размену са Универзитетом у Триру, запослени на Филолошко-уметничком факултету (Студијски програм Немачког језика и књижевности) Универзитета у Крагујевцу могу се пријавити за:

  • наставничку мобилност (staff mobility – teaching) у трајању од 20 дана. У складу са правилима Програма Еразмус+ наставни кадар је у обавези да у току размене одржи најмање 8 сати предавања недељно.

Потребна документа за пријаву:

Важне напомене:

1. Планирани период мобилности је зимски семестар академске 2017/18. године. Прецизнији термин реализовања размене биће накнадно договорен са одговарајућом контакт особом на Универзитету у Триру.

2. По завршетку конкурса, Одељење за међународну сарадњу Универзитета у Крагујевцу врши техничку проверу достављене документације. Комисија за селекцију кандидата врши академску процену свих пријава у складу са Правилима и условима за селекцију студената, наставног и ненаставног особља Универзитета у Крагујевцу и доставља листу  номинованих кандидата Универзитету у Триру.

4. Универзитет у Триру одлучује о финалној селекцији кандидата у складу са одобреним бројем стипендија намењених Универзитету у Крагујевцу.

5. Информације о стипендији и студијском боравку:

  • Дневница у износу од 120 евра
  • Паушални износ за покривање путних трошкова (максимално 275 евра)
  • Додатне информације о Универзитету у Триру можете преузети овде.

 ПРИЈАВА:

Сва документа можете послати електронским путем на erasmus@kg.ac.rs, поштом или их донети лично у Ректорат (2. спрат) радним данима од 08:00 до 16:00 часова.

Адреса: Универзитет у Крагујевцу

Јована Цвијића бб.

34 000 Крагујевац

Напомена за слање поштом: Пријава за Еразмус+ мобилност

Рок за пријаву: 18. септембар 2017. године

Уколико имате питања, можете нас контактирати путем

електронске поште или телефона:

Контакт телефон: 034 300 425

Е-пошта: erasmus@kg.ac.rs