АКТУЕЛНО:

Позив за пријаву запослених на Факултету инжењерских наука Универзитета у Крагујевцу за стипендирану мобилност на Техничком Универзитету: Vilnius Gediminas Technical University (Литванија)

Еразмус+ кључна акција 1 – Кредитна мобилност

У складу са потписаним интер-институционалним уговором и одобреним средствима за размену са Техничким универзитетом Виљнус запослени на Факултету инжењерских наука Универзитета у Крагујевцу могу се пријавити за:

  • наставничку мобилност (STA - staff mobility for teaching) у трајању од недељу дана (5 дана држања наставе + 2 дана за пут). У складу са правилима Програма Еразмус+, наставни кадар је у обавези да у току размене одржи најмање 8 сати предавања недељно.
  • тренинг мобилност (STT - staff mobility for training) ) у трајању од недељу дана (5 дана држања наставе + 2 дана за пут).

 

Потребна документа за пријаву:

  1. Потврда о запослењу на енглеском језику
  2. Предлог Уговора о мобилности (молимо преузмите форму: Teaching, Training)
  3. Потврда/сертификат о познавању енглеског или немачког језика (мин. Б2 ниво) *
  4. Биографија на енглеском језику
  5. Копија пасоша

Уколико не поседујете званичан сертификат о познавању енглеског или немачког језика, потврду може издати и предметни наставник или школа страних језика. Молимо преузмите форму.

 

РОК ЗА ПРИЈАВУ: 23. октобар 2017. године

 

Сва документа можете послати електронским путем на erasmus@kg.ac.rs, поштом или их донети лично у Ректорат (2. спрат) радним данима од 08:00 до 16:00 часова.

Напомена за слање поштом: Пријава за Еразмус+ мобилност_Виљнус

Адреса: Универзитет у Крагујевцу

Јована Цвијића бб.

34 000 Крагујевац


Напомене:

I Технички универзитет Виљнус одлучује о коначној селекцији кандидата у складу са одобреним бројем стипендија намењених Универзитету у Крагујевцу. За академску 2017/18. на располагању су 2 стипендије за наставничку мобилност и 1 стипендија за тренинг мобилност.

II Стипендија обухвата путне трошкове (паушални износ од 275 евра) и дневнице (100 евра/дневно) које исплаћује партнерски универзитет – Технички универзитет Виљнус.

 

Уколико имате питања, можете нас контактирати
путем електронске поште или телефона:
Контакт телефон: 034 300 425
Е-пошта: erasmus@kg.ac.rs