АКТУЕЛНО:

Позив за пријаву запослених на Универзитету у Крагујевцу за стипендирану мобилност на Универзитету у Порту (Португалија), MOBILE+2

Еразмус+ Кључна акција 1 – Кредитна мобилност

На конкурс се могу пријавити академски (staff mobility for teaching) и административни кадар (staff mobility for training) Универзитета у Крагујевцу, а реализација мобилности је предвиђена за академску 2017/18. годину (тачан термин се накнадно утврђује са институцијом домаћином).

 

ПРИЈАВА: Заинтересовани кандидати морају пратити пријавну процедуру Универзитета у Порту, односно потребно је отворити налог на е-порталу: http://mobileplus2.up.pt/

  • Процес пријаве погледајте ОВДЕ.
  • Листа докумената за пријаву доступна је ОВДЕ.
  • Профил Универзитета у Порту можете погледати ОВДЕ.

Рок за пријаву: 15. септембар 2017. године​

 

Важне напомене:

I По истеку рока за пријаву, online систем Универзитета у Порту се затвара и у року од неколико дана Одељење за међународну сарадњу Универзитета у Крагујевцу добија приступ систему како би извршило валидацију пријава (техничка провера пријава). Након валидације пријава, следи процес евалуације који спроводи Универзитет у Порту.

II Универзитет у Порту одлучује о финалној селекцији кандидата сходно броју стипендија намењених Универзитету у Крагујевцу.

III Трајање мобилности за запослене: 5 дана + 2 дана за пут

IV Информације о стипендији и студијском боравку:

  • Дневница у износу од 120 евра (за покривање трошкова живота)
  • Покривени путни трошкови (у износу до 360 евра)

 

Комплетан процес пријаве (отварање налога, попуњавање пријаве и качење потребне документације) се одвија онлине у систему Универзитета у Порту. Молимо Вас, поштујте рок, као и инструкције за пријављивање.

Уколико имате питања или недоумица, можете нас контактирати путем електронске поште или телефона: erasmus@kg.ac.rs, 034 300 425.