Poziv za prijavu zaposlenih na Univerzitetu u Kragujevcu za stipendiranu mobilnost na Univerzitetu u Portu (Portugalija), MOBILE+2

Erazmus+ Ključna akcija 1 – Kreditna mobilnost

Na konkurs se mogu prijaviti akademski (staff mobility for teaching) i administrativni kadar (staff mobility for training) Univerziteta u Kragujevcu, a realizacija mobilnosti je predviđena za akademsku 2017/18. godinu (tačan termin se naknadno utvrđuje sa institucijom domaćinom).

 

PRIJAVA: Zainteresovani kandidati moraju pratiti prijavnu proceduru Univerziteta u Portu, odnosno potrebno je otvoriti nalog na e-portalu: http://mobileplus2.up.pt/

  • Proces prijave pogledajte OVDE.
  • Lista dokumenata za prijavu dostupna je OVDE.
  • Profil Univerziteta u Portu možete pogledati OVDE.

Rok za prijavu: 15. septembar 2017. godine​

 

Važne napomene:

I Po isteku roka za prijavu, online sistem Univerziteta u Portu se zatvara i u roku od nekoliko dana Odeljenje za međunarodnu saradnju Univerziteta u Kragujevcu dobija pristup sistemu kako bi izvršilo validaciju prijava (tehnička provera prijava). Nakon validacije prijava, sledi proces evaluacije koji sprovodi Univerzitet u Portu.

II Univerzitet u Portu odlučuje o finalnoj selekciji kandidata shodno broju stipendija namenjenih Univerzitetu u Kragujevcu.

III Trajanje mobilnosti za zaposlene: 5 dana + 2 dana za put

IV Informacije o stipendiji i studijskom boravku:

  • Dnevnica u iznosu od 120 evra (za pokrivanje troškova života)
  • Pokriveni putni troškovi (u iznosu do 360 evra)

 

Kompletan proces prijave (otvaranje naloga, popunjavanje prijave i kačenje potrebne dokumentacije) se odvija online u sistemu Univerziteta u Portu. Molimo Vas, poštujte rok, kao i instrukcije za prijavljivanje.

Ukoliko imate pitanja ili nedoumica, možete nas kontaktirati putem elektronske pošte ili telefona: erasmus@kg.ac.rs, 034 300 425.