АКТУЕЛНО:

Позив за пријаву запослених на Филолошко-уметничком факултету Универзитета у Крагујевцу за стипендирану мобилност на Адам Мицкијевич Универзитету у Познању (Пољска)

Еразмус+ кључна акција 1 – Кредитна мобилност

У складу са интер-институционалним уговором и одобреним средствима за размену са Адам Мицкијевич Универзитетом у Познању запослени на Филолошко-уметничком факултету Универзитета у Крагујевцу могу се пријавити за:

  • наставничку мобилност (STA - staff mobility for teaching) у трајању од недељу дана (5 дана држања наставе + 2 дана за пут). У складу са правилима Програма Еразмус+, наставни кадар је у обавези да у току размене одржи најмање 8 сати предавања недељно.

Период реализације мобилности: мобилност ће се реализовати током летњег семестра академске 2016/17. године, а свакако у договору са партнерским универзитетом. Мобилност се мора завршити до 14. јуна 2017. године.

Молимо заинтересоване кандидате да приликом пријављивања узму у обзир академску понуду Адам Мицкијевич Универзитета у Познању и компатибилност исте са понудом Универзитета у Крагујевцу, као и структуру (Faculty of Polish and Classical Philology и погледајте ОВДЕ).

Потребна документа за пријаву:

  1. Потврда о запослењу на енглеском језику
  2. План активности током мобилности (молимо преузмите форму)*
  3. Биографија на енглеском језику (са листом публикација)
  4. Доказ о познавању енглеског језика (минимални ниво познавања језика Б2) **
  5. Копија пасоша

*  План активности се припрема према моделу који је креиран у оквиру самог програма Еразмус+ и представља предлог Ваших активности (теме, наставне јединице, презентације и сл.) које бисте реализовали током мобилности.

** У случају да кандидат не поседује званичне језичке сертификате (IELTS, TOEFL и сл.) може се користити Формулар за језичку процену (Language Assessment Sheet), попуњен од стране матичне институције и/или школе страних језика, који описује тренутан ниво познавања датог страног језика.

ПРИЈАВА:

Сва документа можете послати електронским путем на erasmus@kg.ac.rs, поштом или их донети лично у Ректорат (2. спрат) радним данима од 08:00 до 16:00 часова.

Адреса: Универзитет у Крагујевцу
Јована Цвијића бб.
34 000 Крагујевац

Напомена за слање поштом: Пријава за Еразмус+ мобилност


Рок за достављање пријава: 20. фебруар 2017. године, до 10:00 сати


Напомене:

I По завршетку конкурса, Одељење за међународну сарадњу Универзитета у Крагујевцу врши техничку проверу достављене документације. Комисија за селекцију кандидата врши академску процену свих пријава у складу са Правилима и условима за селекцију наставног и ненаставног особља Универзитета у Крагујевцу и доставља листу номинованих кандидата, као и њихове пријаве Адам Мицкијевич Универзитету у Познању.  

II Адам Мицкијевич Универзитет у Познању одлучује о коначној селекцији кандидата у складу са одобреним бројем стипендија намењених Универзитету у Крагујевцу.

III Стипендија обухвата путне трошкове (паушални износ од 275 евра) и дневнице (укупно 980 евра за цео период мобилности) које исплаћује партнерски универзитет – Адам Мицкијевич Универзитет у Познању.

 

Уколико имате питања, можете нас контактирати
путем електронске поште или телефона:
Контакт телефон: 034 300 425
Е-пошта: erasmus@kg.ac.rs