Poziv za prijavu studenata doktorskih akademskih studija Univerziteta u Kragujevcu za mobilnosti na Middlesex University London (UK)

ERASMUS+ KLjUČNA AKCIJA 1 – KREDITNA MOBILNOST

U okviru Erazmus+ programa studenti doktorskih akademskih studija Univerziteta u Kragujevcu mogu se prijaviti za istraživački boravak na Univerzitetu - Middlesex University London. Predviđeno trajanje mobilnosti je 3 meseca, a mobilnost se realizuje u letnjem semestru akademske 2016/17. godine (mobilnost mora da se završi do 31. jula 2017. godine).


Potrebna dokumenta za prijavu:

  1. Prijavni formular (molimo preuzmite formu)
  2. Predlog plana istraživanja (molimo preuzmite formu)
  3. Motivaciono pismo (1 do 2 strane)*
  4. CV (obavezno navesti kontakt adresu i telefon)
  5. Lista položenih ispita (sa svih nivoa studija)
  6. Kopije diploma
  7. Potvrda/sertifikat o poznavanju engleskog jezika**


Prikaz studijskih programa, kao i predmeta koji su dostupni na Univerzitetu Middlesex University London možete videti ovde.

Prikaz istraživačkih oblasti i doktorskih studija koje su dostupne na Univerzitetu Middlesex University London možete videti ovde i ovde.


Sva dokumenta možete poslati na erasmus@kg.ac.rs ili ih doneti lično u Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Kragujevcu (Jovana Cvijića bb, zgrada Rektorata -između Pravnog i Ekonomskog fakulteta, 2. sprat), radnim danima od 08:00 - 16:00 časova.
 

ROK ZA PRIJAVU: 27. mart 2017. godine, do 14:00 sati


Informacije o stipendiji i studijskom boravku:

  • Mesečna stipendija u iznosu od 850 evra (za pokrivanje troškova života)
  • Refundacija putnih troškova (do iznosa od 360 evra)
  • Više o smeštaju na Middlesex Univerzitetu u Londonu pogledajte ovde.

 

Napomene:

Prijava i prateća dokumenta dostavljaju se na engleskom (u ovoj fazi prijave nije potreban zvaničan prevod sudskog tumača);

* Motivaciono pismo: Važno je da u svom motivacionom pismu obuhvatite sledeće stavke: vaše akademsko postignuće i uspeh, vaša motivacija i značaj ove studijske razmene za vas u pogledu vašeg daljeg obrazovanje i/ili karijere.

** Middlesex University London zahteva da kandidati za razmenu poseduju odgovarajuće sertifikate i nivo znanja engleskog jezika. Kompletnu listu sertifikata koji su priznati od strane Middlesex Univerziteta možete videti ovde.