Arhangeli nastupili na univerzitetskoj Letnjoj sceni

U petak, 14. jula 2017. godine, održan je još jedan koncert na Letnjoj sceni Univerziteta na kome su nastupiti prof. mr Vojislav Spasić i akademski vokalno-instrumentalni ansambl Arhangeli.

Publika na Letnjoj sceni mogla je da čuje veoma raznovrstan muzički program koji su Arhangeli pripremili za sve prisutne u parku Rektorata.

Akademski vokalno-instrumentalni ansambl „Arhangeli“ osnovan je 7. 1. 2015. godine u Kragujevcu zajedničkom inicijativom prof. Vojislava Spasića i Milana Marića.

Arhangeli pre svega imaju odsek pevanja na kome je mentor prof. mr Vojislav Spasić, istaknuti vokalni pedagog i operski pevač. Pored profesora, sa učenicima rade i nastavnici pevanja prof. Ana Savić-Đoković i prof. Danica Spasojević.

Arhangeli iznedravaju pevače svih žanrova: Solo pevanje, pop, džez, rok, RNB, etno, narodna muzika...

Od osnivanja do sada, Arhangeli su nastupili na preko 180 koncerata i pojedinačnih nastupa u svim gradovima Srbije. Članovi Arhangela dobitnici su više od 80 međunarodnih i domaćih takmičenja solo pevača (Republičko takmičenje, Međunarodno takmičenje „Petar Konjović“, Međunarodno takmičenje „Nikola Cvejić“, Međunarodno takmičenje „Vera Vitkai-Kovač“, Festival talenata u Sremskim Karlovcima u organizaciji UMBPS, kao i na mnogim drugim takmičenjima i festivalima)...


Foto galerija: