Информативни дан “Пут младог предузетника” на Универзитету у Крагујевцу

Информативни дан за студенте под називом “Пут младог предузетника” биће одржан у Свечаној сали Ректората Универзитета у Крагујевцу у понедељак 20. новембра са почетком у 13 часова.

На информативном дану ћете сазнати како изгледа развојни пут једног предузетника, како ваш факултет може да вас подржи ако одлучите да покренете сопствени бизнис, какво је стање омладинског предузетништва у Србији и још много тога. Сазнаћете више и о Сајму омладинског предузетништва који ће се одржати у Београду од 13. до 15. децембра 2017. године.

Организатори догађаја су Удружење Привредни форум који ове зиме реализује пројекат “Пут младог предузетника”, финансиран од стране Министарства омладине и спорта и Еразмус+ пројекат ИФ4ТМ (Институционални оквир за развој треће мисије универзитета у Србији) којим координира Универзитет у Крагујевцу, а који финансира Европска комисија.

Пријаве за предавање су обавезне, а своју пријаву можете попунити на: https://goo.gl/utwvQD.

За све додатне информације пратите друштвене мреже Привредног форума младих, контактирајте организацију на pr@pfm.rs или контакт особу Универзитета у Крагујевцу на bsokg@kg.ac.rs (Јелена Јевтовић).


Документи:

АГЕНДА