Одржана трибина „(НЕ)зависност младих од савремених информационих технологија“ на Универзитету у Крагујевцу

У Свечаној сали Ректората 29. новембра 2017. године, одржана је трибина „(НЕ)зависност младих од савремених информационих технологија“

Трибина је реализована у сарадњи са ЕЦПД Међународним центром за интегративну медицину и Европским центром за мир и развој (ЕЦПД) Универзитета за мир Уједињених нација, под покровитељством Министарства омладине и спорта Републике Србије.

Присутне је поздравио ректор Универзитета у Крагујевцу проф. др Небојша Арсенијевић и проф. др Будимир Лазовић, продекан ЕЦПД Универзитета за мир Уједињених нација.

Професор са Природно-математичког факултета Универзитета у Крагујевцу др Дарко Хинић је говорио на тему „Савремене тенденције у проучавању поремећаја употребе интернета“, док су професори ЕЦПД Универзитета за мир Уједињених нација др Велимир Дедић и др Петар Настасић присутнима одржали предавање на тему  “Демистификација улоге друштвених мрежа и других решења савремених информационих технологија” и “Фактори ризика за настанак прекомерне употребе зависности од интернета”.


Фото галерија: