Позив за пријаву запослених за стипендирану мобилност на Middlesex University London (УК)

Еразмус+ кључна акција 1 – кредитна мобилност

У складу са потписаним интер-институционалним уговором и одобреним средствима за размену са Мидлсекс универзитетом у Лондону запослени на свим чланицама Универзитета у Крагујевцу могу се пријавити за:

  • наставничку мобилност (staff mobility – teaching) у трајању од недељу дана (5 дана држања наставе + 2 дана за пут). У складу са правилима Програма Еразмус+, наставни кадар је у обавези да у току размене одржи најмање 8 сати предавања недељно.
  • тренинг мобилност (staff mobility – training) у трајању од недељу дана (5 дана тренинг + 2 дана за пут).


РОК ЗА ПРИЈАВУ: 15. март 2018. године

 

Потребна документа за пријаву:

  • Потврда о запослењу на енглеском језику
  • План активности током мобилности (молимо, преузмите одговарајући образац: Teaching, Training)
  • Писмо подршке матичне институције
  • Биографија на енглеском језику
  • Доказ о познавању енглеског језика (минимални ниво познавања језика Ц1)
  • Копија пасоша                                                              


Приказ студијских програма, као и предмета који су доступни на Универзитету Middlesex University London можете видети ОВДЕ.


Напомене:

1. Мобилност ће се реализовати учешћем на 11. Еразмус Међународној недељи, у периоду од 21-25/05/2018. године. Тема међународне недеље: Where am I going and why? Developing the potential of international student and staff mobility. Више информација о Међународној недељи, погледајте ОВДЕ.

2. Уколико не поседујете званичан сертификат о познавању енглеског језика, потврду може издати и предметни наставник или школа страних језика. Молимо преузмите форму.

3. По завршетку конкурса, Одељење за међународну сарадњу Универзитета у Крагујевцу врши техничку проверу достављене документације. Комисија за селекцију кандидата врши академску процену свих пријава у складу са Правилима и условима за селекцију студената, наставног и ненаставног особља Универзитета у Крагујевцу и доставља листу  номинованих кандидата Мидлсекс Универзитету у Лондону.

4. Пријављени кандидати ће по завршетку конкурса добити обавештење о резултатима пред-селекције од Одељења за међународну сарадњу Универзитета у Крагујевцу.

5. По номинацији Универзитета у Крагујевцу, номиновани кандидати ће попунити онлајн пријаву ОВДЕ. Рок за онлајн пријаву је 18. март 2018. године.

6. Мидлсекс Универзитету у Лондону одлучује о финалној селекцији кандидата у складу са одобреним бројем стипендија намењених Универзитету у Крагујевцу.

7. Информације о стипендији и студијском боравку:

  • Дневница у износу од 160 евра
  • Покривени путни трошкови (у износу од 275 евра)

Више о смештају на Middlesex Универзитету у Лондону погледајте овде.

ПРИЈАВА:

Сва документа можете послати електронским путем на erasmus@kg.ac.rs, поштом или их донети лично у Ректорат (2. спрат) радним данима од 08:00 до 16:00 часова.

Адреса: Универзитет у Крагујевцу
Јована Цвијића б.б.
34 000 Крагујевац

Напомена за слање поштом: Пријава за Еразмус+ мобилност, Middlesex