Априлске радионице Центра за развој каријере и саветовање студената

У периоду од 04. до 27. априла 2018. године Центар за развој каријере и саветовање студената реализоваће програм Априлских радионица намељених студентима и дипломцима Универзитета у Крагујевцу

Драги студенти и дипломци Универзитета у Крагујевцу,

Центар за развој каријере и саветовање студената Универзитета у Крагујевцу и ове године ће организовати  Априлске радионице намењене студентима и дипломцима факултета у саставу Универзитета у Крагујевцу.

Каријера није позиција, ни фотеља – већ је процес у ком се развијамо и растемо, најпре кроз образовање и учење, кроз упознавање тржишта рада и могућности усавршавања, то је процес континуираног рада на себи и развијања вештина са циљем да будемо задовољни и успешни.

Зато, пету годину заредом, ЦзРК заједно са гостима и предавачима, посвећује месец април пружању подршке у развоју знања и вештина које ће студентима и дипломцима бити од значаја при запошљавању и даљем образовању.

Све радионице и презентације су бесплатне и биће одржане у просторијама Центра за развој каријере и саветовање студената - Ректорат, 2. спрат (зграда између Економског и Правног факултета).

Програм овогодишњих априлских радионица погледајте ОВДЕ.


Због ограниченог броја места,  неопходно је пријавити своје присуство путем online пријаве. Више информација сазнајте путем ЛИНКА:

 

Више информација о Априлским радионицама сазнајте путем сајта ЦзРК: www.razvojkarijere.kg.ac.rs