АКТУЕЛНО:

Позив за пријаву наставног кадра Филолошко-уметничког факултета Универзитета у Крагујевцу за стипендирану мобилност на Универзитету у Триру (Немачка)

Еразмус+ Кључна акција 1 – кредитна мобилност

У складу са потписаним интер-институционалним уговором и одобреним средствима за размену са Универзитетом у Триру на конкурс се могу пријавити запослени на Филолошко-уметничком факултету Универзитета у Крагујевцу, Одсек за филологију - Немачки језик и књижевност.

Тип мобилности - наставничка мобилност (staff mobility – teaching) у трајању до 20 дана. У складу са правилима Програма Еразмус+ наставни кадар је у обавези да у току размене одржи најмање 8 сати предавања недељно. Детаљан план и термини наставе се договарају са координатором департмана на Универзитету у Триру најкасније до краја августа 2018.

Планирани период мобилности је зимски семестар академске 2018/19. Тачан термин реализовања мобилности биће накнадно договорен са контакт особом на Универзитету у Триру.

Потребна документа за пријаву:

  1. Потврда о запослењу на енглеском језику
  2. Предлог уговора о мобилности (молимо, преузмите образац)
  3. Биографија на енглеском језику са листом публикација
  4. Доказ о познавању енглеског и/или немачког језика (минимални ниво познавања језика Б2), Можете преузети модел језичке потврде.
  5. Копија пасоша


Рок за достављање пријава: 02. јун 2018. године


Важне напомене:

1. По завршетку конкурса, Одељење за међународну сарадњу Универзитета у Крагујевцу врши техничку проверу достављене документације. Комисија за селекцију кандидата врши академску процену свих пријава у складу са Правилима и условима за селекцију студената, наставног и ненаставног особља Универзитета у Крагујевцу и доставља листу  номинованих кандидата Универзитету у Триру.

2. Универзитет у Триру одлучује о финалној селекцији кандидата у складу са одобреним бројем стипендија намењених Универзитету у Крагујевцу.

3. Информације о стипендији и студијском боравку:

  • Дневница у износу од 120 евра
  • Паушални износ за покривање путних трошкова (максимално 275 евра)
  • Додатне информације о Универзитету у Триру можете преузети овде.


ПРИЈАВА:

Сва документа можете послати електронским путем на erasmus@kg.ac.rs, поштом или их донети лично у Ректорат (2. спрат) радним данима од 08:00 до 16:00 часова.

Адреса: Универзитет у Крагујевцу
Јована Цвијића бб.
34 000 Крагујевац

Напомена за слање поштом/мејлом: Пријава за Еразмус+ мобилност – Универзитет у Триру

Уколико имате питања, можете нас контактирати путем
електронске поште или телефона:

Контакт телефон: 034 300 425
Е-пошта: erasmus@kg.ac.rs