Локално финале Такмичења за најбољу студентску идеју на Универзитету у Крагујевцу

Локално финале Такмичења за најбољу студентску идеју одржава се 6. јула 2018. године у Свечаној сали Ректората Универзитета у Крагујевцу, са почетком од 11 часова. Такмичење је покренуто у фебруару 2018, у оквиру ИФ4ТМ пројекта финансираном од стране Европске комисије

Циљ нам је био да окупимо младе људе, студенте и истраживаче и развијемо предузетнички дух код њих. Укупно је пријављено 12 идеја од стране 12 тимова који окупљају 35 студената са различитих нивоа студија (основних, мастер и докторских). Кроз обуке за развој предузетничких вештина које је реализовао партнер на пројекту Бизнис иновациони центар Крагујевац, као и менторску подршку коју су им обезбедили станари Центра и Канцеларија за пословну подршку Универзитета у Крагујевцу, тимови су развили и предали своје Пословне моделе. На основу оцена рецензената за локално финале у Крагујевцу, предложено је 7 пословних идеја.

На локалном финалу на Универзитету у Крагујевцу, своје идеје представиће седам тимова са Правног факултета у Крагујевцу, Природно-математичког факултета у Крагујевцу, Економског факултета у Крагујевцу, Факултета инжењерских наука у Крагујевцу и Факултета техничких наука у Чачку. Три најбоље пласиране идеје биће награђене, а два најбоља тима ће имати прилику да представе Универзитет у Крагујевцу на Националном финалу Такмичења за најбољу студентску идеју.

Агенда