Позив за пријаву наставног/административног кадра Филолошко-уметничког факултета Универзитета у Крагујевцу за стипендирану мобилност на Универзитету у Триру (Universität Trier, Немачка)

Еразмус+ Кључна акција 1 – кредитна мобилност

У складу са потписаним интер-институционалним уговором и одобреним средствима за размену са Универзитетом у Триру, запослени на Катедри за немачки језик и књижевност Филолошко-уметничког факултета Универзитета у Крагујевцу могу се пријавити за:

  • наставничку мобилност (staff mobility – teaching) у трајању од 1 до 3 недеље. У складу са правилима Програма Еразмус+ наставни кадар је у обавези да у току размене одржи најмање 8 сати предавања недељно.
  • Уколико ће се током боравка комбиновати наставничка и тренинг мобилност, попуњава се свакако СТА модел уговора о мобилности и наводе се сви елементи за оба типа мобилности.

Потребна документа за пријаву:

Важне напомене:

1. Планирани период мобилности је зимски семестар академске 2018/19. Прецизнији термин реализовања размене, као и трајање исте биће накнадно договорен са одговарајућом контакт особом на Универзитету у Триру.

2. По завршетку конкурса, Одељење за међународну сарадњу Универзитета у Крагујевцу врши техничку проверу достављене документације. Комисија за селекцију кандидата врши академску процену свих пријава у складу са Правилима и условима за селекцију студената, наставног и ненаставног особља Универзитета у Крагујевцу и доставља листу  номинованих кандидата Универзитету у Триру.

3. Универзитет у Триру одлучује о финалној селекцији кандидата у складу са одобреним бројем стипендија намењених Универзитету у Крагујевцу.

Информације о стипендији погледајте ОВДЕ.

Додатне информације о Универзитету у Триру можете преузети овде.

 

 ПРИЈАВА:

Сва документа можете послати електронским путем на erasmus@kg.ac.rs, поштом или их донети лично у Ректорат (2. спрат) радним данима од 08:00 до 16:00 часова.

Адреса: Универзитет у Крагујевцу
Јована Цвијића бб.
34 000 Крагујевац

Напомена за слање мејлом/поштом: Пријава за Еразмус+ мобилност - Трир

 

Рок за достављање пријава: 06. септембар 2018. године

 

Уколико имате питања, можете нас контактирати путем
електронске поште или телефона:

Контакт телефон: 034 300 425
Е-пошта: erasmus@kg.ac.rs