Позив за пријаву запослених на Универзитету у Крагујевцу за стипендирану мобилност на Универзитету у Порту (Португалија) Mobile Unlimited

Еразмус+ Кључна акција 1 – Кредитна мобилност

На конкурс се могу пријавити:

  • наставно особље (staff mobility – teaching)
  • административно особље (staff mobility – training)

ПРИЈАВА: Заинтересовани кандидати морају пратити пријавну процедуру Универзитета у Порту, односно потребно је отворити налог на е-порталу: https://mobileunlimited.up.pt/

Инструкције за правилно попуњавање пријаве погледајте ОВДЕ.

Водич за пријаву погледајте ОВДЕ.

Одговоре на често постављана питања погледајте ОВДЕ.

Академску понуду Универзитета у Порту можете погледати ОВДЕ.

Рок за пријављивање: 15. ОКТОБАР 2018. године

 

НАПОМЕНЕ:

1. По истеку рока за пријаву, online систем Универзитета у Порту се затвара и у року од неколико дана Одељење за међународну сарадњу Универзитета у Крагујевцу добија приступ систему како би извршило техничку проверу пријава. Након тога следи процес евалуације који спроводи Универзитет у Порту.

2. Универзитет у Порту одлучује о финалној селекцији кандидата сходно броју стипендија намењених Универзитету у Крагујевцу.

3. Мобилност одабраних кандидата реализоваће се у договору са Универзитетом у Порту.

4. Трајање мобилности за запослене: размена у трајању од 5 дана, не рачунајући пут; наставни кадар је у обавези да у току размене одржи најмање 8 сати предавања.

5. Информације о стипендији:

  • Дневница у износу од 160 евра (за покривање трошкова живота)
  • Покривени путни трошкови (у износу од 360 евра)

Комплетан процес пријаве (отварање налога, попуњавање пријаве и качење потребне документације) се одвија онлине у систему Универзитета у Порту. Молимо Вас, поштујте рок, као и инструкције за пријављивање.

Уколико имате питања или недоумица, можете нас контактирати путем електронске поште или телефона: erasmus@kg.ac.rs, 034 300 425.