Poziv za prijavu zaposlenih na Univerzitetu u Kragujevcu za stipendiranu mobilnost na Univerzitetu u Portu (Portugalija) Mobile Unlimited

Erazmus+ Ključna akcija 1 – Kreditna mobilnost

Na konkurs se mogu prijaviti:

  • nastavno osoblje (staff mobility – teaching)
  • administrativno osoblje (staff mobility – training)

PRIJAVA: Zainteresovani kandidati moraju pratiti prijavnu proceduru Univerziteta u Portu, odnosno potrebno je otvoriti nalog na e-portalu: https://mobileunlimited.up.pt/

Instrukcije za pravilno popunjavanje prijave pogledajte OVDE.

Vodič za prijavu pogledajte OVDE.

Odgovore na često postavljana pitanja pogledajte OVDE.

Akademsku ponudu Univerziteta u Portu možete pogledati OVDE.

Rok za prijavljivanje: 15. OKTOBAR 2018. godine

 

NAPOMENE:

1. Po isteku roka za prijavu, online sistem Univerziteta u Portu se zatvara i u roku od nekoliko dana Odeljenje za međunarodnu saradnju Univerziteta u Kragujevcu dobija pristup sistemu kako bi izvršilo tehničku proveru prijava. Nakon toga sledi proces evaluacije koji sprovodi Univerzitet u Portu.

2. Univerzitet u Portu odlučuje o finalnoj selekciji kandidata shodno broju stipendija namenjenih Univerzitetu u Kragujevcu.

3. Mobilnost odabranih kandidata realizovaće se u dogovoru sa Univerzitetom u Portu.

4. Trajanje mobilnosti za zaposlene: razmena u trajanju od 5 dana, ne računajući put; nastavni kadar je u obavezi da u toku razmene održi najmanje 8 sati predavanja.

5. Informacije o stipendiji:

  • Dnevnica u iznosu od 160 evra (za pokrivanje troškova života)
  • Pokriveni putni troškovi (u iznosu od 360 evra)

Kompletan proces prijave (otvaranje naloga, popunjavanje prijave i kačenje potrebne dokumentacije) se odvija online u sistemu Univerziteta u Portu. Molimo Vas, poštujte rok, kao i instrukcije za prijavljivanje.

Ukoliko imate pitanja ili nedoumica, možete nas kontaktirati putem elektronske pošte ili telefona: erasmus@kg.ac.rs, 034 300 425.