Отворена манифестација „Дани крагујевачке књиге“

Универзитет у Крагујевцу је седми пут заредом учествовао у манифестацији „Дани крагујевачке књиге“ коју организује Народна библиотека „Вук Караџић“, с циљем да представи комплетну књижну и некњижну грађу која се у Крагујевцу објави током године

На „Данима крагујевачке књиге 2019“ Универзитет у Крагујевцу је, као и свих ранијих година, био најпродуктивнији крагујевачки издавач, изложивши издања 6 факултета са седиштем у Крагујевцу, издања Ректората, Универзитетске библиотеке и Универзитетске галерије: књиге, серијске публикације, каталоге и компакт дискове.

Изложбени штанд Универзитета у Крагујевцу привукао је, на дан отварања ове манифестације, 5. фебруара 2019, велику пажњу бројних посетилаца. Вече посвећено издавачкој продукцији Универзитета у Крагујевцу заказано је за четвртак, 28. фебруара у 18 часова на Галерији Народне библиотеке. Том приликом биће најављена књига мр Катарине Карамијалковић: „Књиге с посветом у личној библиотеци проф. др Светозара Стојановића“ и представиће се издаваштво Факултета инжењерских наука у Крагујевцу.


Фото галерија: