Позив за пријаву наставног кадра Филолошко-уметничког факултета за стипендирану мобилност на Универзитету у Триру (Universität Trier, Немачка)

Еразмус+ Кључна акција 1 – кредитна мобилност

У складу са потписаним интер-институционалним уговором и одобреним средствима за размену са Универзитетом у Триру, запослени на Катедри за немачки језик и књижевност Филолошко-уметничког факултета Универзитета у Крагујевцу могу се пријавити за:

  • наставничку мобилност (staff mobility – teaching) у трајању од 1 до 3 недеље. У складу са правилима Програма Еразмус+ наставни кадар је у обавези да у току размене одржи најмање 8 сати предавања недељно.

Потребна документа за пријаву:


Рок за достављање пријава: 03. јун 2019. године, до 12:00 сати


Важне напомене:

1. Планирани период мобилности је летњи семестар академске 2018/19. Прецизнији термин реализовања размене, као и трајање исте биће накнадно договорен са одговарајућом контакт особом на Универзитету у Триру. Мобилност мора да се реализује до краја јула 2019. године.

2. Пријава и пратећа документа достављају се на енглеском језику (није потребан званичан превод судског тумача);

3. Потврда о запослењу мора да садржи датум заснивања радног односа, звање, као и остале релевантне информације.

4. По завршетку конкурса, Одељење за међународну сарадњу Универзитета у Крагујевцу врши техничку проверу достављене документације. Комисија за селекцију кандидата врши академску процену свих пријава у складу са Правилима и условима за селекцију студената, наставног и ненаставног особља Универзитета у Крагујевцу и доставља листу  номинованих кандидата Универзитету у Триру.

5. Универзитет у Триру одлучује о финалној селекцији кандидата у складу са одобреним бројем стипендија намењених Универзитету у Крагујевцу.

6. Информације о стипендији погледајте ОВДЕ.

7. Додатне информације о Универзитету у Триру можете преузети овде.


ПРИЈАВА:

Сва документа можете послати електронским путем на erasmus@kg.ac.rs, поштом или их донети лично у Ректорат (2. спрат) радним данима од 09:00 до 15:00 часова.

Адреса: Универзитет у Крагујевцу
Јована Цвијића бб.
34 000 Крагујевац

Напомена за слање мејлом/поштом: Пријава за Еразмус+ мобилност - Трир