Prezentacija mogućnosti za razmenu u Americi – Global UGRAD program stipendija

Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Kragujevcu sa zadovoljstvom poziva sve studente osnovnih akademskih studija da prisustvuju prezentaciji Global UGRAD programa stipendija za razmenu u Americi.

Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Kragujevcu u saradnji sa Ambasadom SAD u Srbiji organizuje prezentaciju

Mogućnosti za razmenu u Americi – Global UGRAD program stipendija
u četvrtak, 5. decembra 2019. godine sa početkom u 14.00 časova
u prostorijama Centra za razvoj karijere

Global UGRAD program razmene namenjen je studentima osnovnih studija za jednosemestralni boravak na univerzitetu ili koledžu u SAD. Program je prilika da upoznate američko društvo, kulturu i akademske institucije, unapredite profesionalne veštine i upoznate vršnjake iz celog sveta. Učesnici programa pohađaju do 3-4 kursa u okviru osnovnih studija koje dodeljena škola nudi, učestvuju u volonterskim projektima i predstavljaju svoju zemlju.

Program je pokriven stipendijom američke vlade, koja pokriva troškove putovanja, nastave, života u kampusu, zdravstvenog osiguranja, knjige, kao i manju novčanu stipendiju.

Napomena: Zbog ograničenog broja mesta, molimo zainteresovane da se za prisustvo prezentaciji prijave putem linka koji mogu naći OVDE.

 

Više informacija o Global UGRAD programu stipendija možete naći
na sajtu Ambasade SAD u Srbiji.