Отворене пријаве за Курс технолошког предузетништва за студенте Универзитета у Крагујевцу

Почев од 20. новембра, студенти Универзитета у Крагујевцу ће имати прилику да похађају курс Курс технолошког предузетништва, који ће им приближити концепт стартапа и пружити увид у процесе изградње и пласмана технолошких производа које би други желели да користе и плаћају.

Курс технолошког предузетништва реализује се у оквиру пројекта Предузми идеју реализује Стартит уз подршку Америчке агенције за међународни развој (УСАИД) и Иницијативе Дигитална Србија.

Сваки од часова модерираће чланови Стартит тима, а студенти ће учити како се уз минималан утрошак времена и новца откривају проблеми вредни решавања, како се граде добри производи, али и како тече процес дистрибуције производа до потенцијалних купаца.

За похађање курса није неопходно да студенти поседују предзнање из предузетништва и других области, али се од њих очекује да у тимовима континуирано раде на свом тренажном стартап пројекту, које ће затим тимски презентовати на крају курса.

Курс ће се реализовати у терминима од по 45 минута, два пута недељно, понедељком и средом од 20. новембра закључно са 18. децембром. са почетком од 17 часова.

Сви заинтересовани студенти могу да се пријаве за учешће на курсу до петка, 17. новембра путем овог линка.