Уручени индекси првим генерацијама нових студијских програма Филолошко-уметничког факултета

Свечано уручени индекси студентима италијанистике и студентима докторских студија Филолошко-уметничког факултета Универзитета у Крагујевцу.

На основу потписаног Уговора о сарадњи Универзитета у Крагујевцу и Универзитета Алдо Моро из Барија отворена је Катедра за италијански језик и књижевност на Филолошко-уметничком факултету на којој ће, поред професора Универзитета у Крагујевцу и гостујућих професора, предавања држати и професори Универзитета Алдо Моро.
Проректор за међународну сарадњу Универзитета у Крагујевцу, проф. др Ненад Филиповић и декан Филолошко-уметничког факултета проф. др Иван Коларић уручили су индексе првој генерацији студената катедре за Италијански језик и књижевност и првој генерацији студената јединствених докторских академских студија у Србији – студената докторских студија катедре за Српски језик и књижевност као и докторских студија Филологије Филолошко-уметничког факултета Универзитета у Крагујевцу.
Свечаности су присуствовали представници Универзитета Алдо Моро из Барија, проф. др Лучија Синизи, доц. Винћенцо Фјоре и Марија Арђентјеро као и Кристијано Франкино, директор Сектора за људске ресурсе компаније Фиат Аутомобили Србија.
У уметничком делу програма учествовали су камерни хор ФИЛУМ-а, под диригентском палицом мр Уроша Степановића и Марко Кончаревић, студент студијске групе за Хармонику.

Фото галерија: