Uručeni indeksi prvim generacijama novih studijskih programa Filološko-umetničkog fakulteta

Svečano uručeni indeksi studentima italijanistike i studentima doktorskih studija Filološko-umetničkog fakulteta Univerziteta u Kragujevcu.

Na osnovu potpisanog Ugovora o saradnji Univerziteta u Kragujevcu i Univerziteta Aldo Moro iz Barija otvorena je Katedra za italijanski jezik i književnost na Filološko-umetničkom fakultetu na kojoj će, pored profesora Univerziteta u Kragujevcu i gostujućih profesora, predavanja držati i profesori Univerziteta Aldo Moro.
Prorektor za međunarodnu saradnju Univerziteta u Kragujevcu, prof. dr Nenad Filipović i dekan Filološko-umetničkog fakulteta prof. dr Ivan Kolarić uručili su indekse prvoj generaciji studenata katedre za Italijanski jezik i književnost i prvoj generaciji studenata jedinstvenih doktorskih akademskih studija u Srbiji – studenata doktorskih studija katedre za Srpski jezik i književnost kao i doktorskih studija Filologije Filološko-umetničkog fakulteta Univerziteta u Kragujevcu.
Svečanosti su prisustvovali predstavnici Univerziteta Aldo Moro iz Barija, prof. dr Lučija Sinizi, doc. Vinćenco Fjore i Marija Arđentjero kao i Kristijano Frankino, direktor Sektora za ljudske resurse kompanije Fiat Automobili Srbija.
U umetničkom delu programa učestvovali su kamerni hor FILUM-a, pod dirigentskom palicom mr Uroša Stepanovića i Marko Končarević, student studijske grupe za Harmoniku.

Foto galerija: