Konkurs za volontere - II Evropsko univerzitetsko prvenstvo u basketu 3x3

23. – 26. jul 2015. godine

            
Univerzitet u Kragujevcu
Univerzitetski sportski savez Kragujevca
II Evropsko univerzitetsko prvenstvo u basketu 3x3
23. – 26. jul 2015. godine

– konkurs za volontere –


Univerzitetski Sportski savez Kragujevca sa ponosom Vas obaveštava da će Univerzitet u Kragujevcu biti domaćin 2. Evropskog univerzitetskog šampionata u basketu 3 na 3 (studentkinje i studenti) od 23. do 26. jula 2015. godine. Ovaj jedinstveni događaj okupiće preko 35 univerzitetskih reprezentacija u obe konkurencije iz više od 15 zemalja – odnosno oko 150 sportista i oko 50 članova oficijalnog osoblja. Univerzitet u Kragujevcu se po treći put uključio u realizaciju međunarodnog programa na nivou EUSA-e ili FISU, imajući u vidu da je grad Kragujevac grad košarke a naš Univerzitet već 2012. godine organizovao svetsko prvenstvo u basketu 3 na 3.

Kako ovako veliki projekat iziskuje profesionalnu organizaciju, Univerzitet u Kragujevcu i Univerzitetski sportski savez Kragujevca Vas pozivaju da se uključite i prijavite na konkurs za 50 volontera na predstojećem prvenstvu. Najbitniji uslov za volontere jeste da ste studenti, ili da ste skoro diplomirali na nekom od fakulteta Univerziteta u Kragujevcu.

Zajedno sa Univerzitetom budite domaćin vašim kolegama i sportistima iz cele Evrope


Ukoliko još uvek niste isplanirali šta ćete raditi preko leta, ako želite da steknete nove prijatelje iz cele Evrope, ukoliko volite sport, druženje i dobru zabavu, ili jednostavno želite da dodate još jednu kvalitetnu stavku u svoju radnu biografiju, iskoristite ovu priliku i prijavite se za volontiranje! Za sve volontere će biti obezbeđena hrana i besplatno učešće na svim manifestacijama koje se budu odvijale u okviru Evropskog univerzitetskog prvenstva u basketu 3 na 3, a postoji mogućnost dobijanja dodatnih olakšica na fakultetima sa kojih volonteri dolaze.

Sami izaberite kom timu želite da se priključite:

Tim za akreditaciju učesnika- Glavno zaduženje ovog tima biće unos podataka učesnika takmičenja u računarski program za izdavanje akreditacija.
Uslovi: Odlično poznavanje rada na računaru, poželjno poznavanje engleskog jezika.

Domaćini gradova učesnika- Svaka ekipa će dobiti minimum po 2 volontera- domaćina, koji će biti zaduženi za brigu o timu, radiće i kao vodiči i prevodioci prilikom obilaska Grada, na manifestacijama koje će biti organizovane u okviru prvenstva.
Uslovi: Odlično poznavanje engleskog jezika, ali u obzir dolazi i poznavanje i nemačkog ili francuskog jezika.

Info tim- Glavno zaduženje ovog tima biće rad na info pultovima tokom trajanja prvenstva. Osnovni zadaci tima su pružanje informacija učesnicima takmičenja, promocija samog prvenstva, kao i pružanje tehničke podrške Pres timu.
Uslovi: Odlično poznavanje engleskog jezika, razvijene komunikacione i prezentacione veštine.

Pres tim- Ovaj tim će predstavljati novinarsku ekipu koja će biti zadužena za izveštavanje i fotografisanje sa takmičarskih utakmica i manifestacija u okviru prvenstva i pripremu pismenih izveštaja.
Uslovi: Odlično poznavanje engleskog jezika, poželjno iskustvo u novinarstvu. Iskusniji fotografi će imati prednost.

Dizajn tim- Posle svakog odigranog kola, dizajn tim volontera će raditi na dizajnu biltena prethodnog takmičarskog dana.
Uslovi: Studenti, ili skorašnji diplomci grafičkog dizajna na Filološko-umetničkom fakultetu Univerziteta u Kragujevcu.

Medicinski tim- Tim koji će pružati medicinsku pomoć takmičarima tokom trajanja prvenstva.
Uslovi: studenti 5. i 6. godine na Fakultetu medicinskih nauka Univerziteta u Kragujevcu, poželjno poznavanje engleskog jezika.

Sportski tim/tehnički tim- Tim će biti zadužen za pripremu i održavanje sportskih terena na kojima će se odvijati takmičenje, pružanje tehničke pomoći učesnicima prvenstva, kao i montiranje i održavanje audio i video sistema tokom trajanja evropskog prvenstva.

Tim vozača- Glavno zaduženje ovog tima biće prevoz članova delegacija gradova učesnika tokom trajanja prvenstva i organizacija autobuskog prevoѕa od aerodroma do Kragujevca i nazad kao i po samom gradu.
Uslovi: Posedovanje vozačke dozvole B kategorije- aktivan vozač, posedovanje ličnog vozila, dobro poznavanje teritorije grada, poželjno poznavanje engleskog jezika.

Ukoliko želite da postanete deo ovog takmičenja, svoju biografiju pošaljite na: razvojkarijere@kg.ac.rs, sa naznakom za koji se tim prijavljujete.

ROK ZA PRIJAVU JE 20. APRIL 2015. GODINE.