Пријем делегација учесника II Европског првенства у баскету 3x3

Ректорат Универзитета у Крагујевцу посетили су чланови делегација учесника II Европског првенства у баскету 3x3, које се одржава у Крагујевцу од 23. до 26 јула.

Универзитета у Крагујевцу посетили су 24. јула 2015. године чланови делегација учесника II Европског првенства у баскету 3x3, које се одржава у Крагујевцу од 23. до 26 јула.
Представивши Универзитет у Крагујевцу и факултете у његовом саставу, Зорица Аврамовић - Генерални секретар Универзитета поздравила је и пожелела добродошлицу представницима делегација 19 универзитета чије екипе учествују на јединственом спортском догађају - II Европском универзитетском првенству у баскету 3x3, чији су организатори и домаћини Универзитетски спортски савез Крагујевац, Универзитет у Крагујевцу и Град Крагујевац.
У име ректорског колегијума, госпођа Аврамовић се захвалила представнику Извршног комитета Европске универзитетске спортске асоцијације - ЕУСА, господину Диносу Павлуу, на прилици да Универзитет у Крагујевцу, након 11. Европског универзитетског првенства у одбојци које је одржано 2011. и Првог Светског универзитетског првенства у баскету 3 на 3 које одржано 2012. године, буде трећи пут домаћин још једног великог универзитетског спортског догађаја.
Представници делегација захвалили су се организаторима на пријатељској добродошлици и изванредној организацији првенства, након чега су обишли Парк Ректората, Универзитетску библиотеку и Универзитетску галерију и упознали се са историјатом Универзитета у Крагујевцу.