ПРАКСА ЗА МЛАДЕ ФИЛОЛОГЕ 2015.

Расписан конкурс за пријаву за предавача на курсевима енглеског и немачког језика у оквиру програма Пракса за младе филологе

Програм Праксе за младе филологе представља могућност за стицање практичног искуства у домену наставе страног језика, као и развој комуникативних и организаторних вештина. Практиканти ће добити прилику да припреме и воде курс енглеског/немачког језика током академске 2015/16. године.

Студенти Филолошко-уметничког факултета имају прилику да стекну своје прво практично искуство и воде курс енглеског језика (Б1-Б2 ниво), односно немачког језика на (А1-А2), а полазници курсева су колеге са других факултета у саставу Универзитета у Крагујевцу.

Настава на курсевима ће се одвијати у поподневним терминима, два пута недељно у Центру за развој каријере и саветовање студената Универзитета у Крагујевцу.

Предавачи-практиканти добијају потврду о обављеној пракси по завршетку курса.

 

Конкурс за пријаву за предавача на курсевима енглеског и немачког језика

 

Профил кандидата за предавача и документа за пријаву:

  • Профил кандидата: Студент мастер академских студија, апсолвент/дипломац на Катедри за енглески/немачки језик Филолошко-уметничког факултета Универзитета у Крагујевцу
  • Документа за пријаву: CV, мотивационо писмо, потврда да сте студент, (или копија индекса), односно уверење о дипломирању.

Напомена: У оквиру мотивационог писма напишите ваш план организовања наставе, литературу коју бисте користили, и на који начин бисте припремили улазни (само за курс енглеског језика) и завршни тест за учеснике на курсу.

 

Рок за пријаву: 19. октобар 2015. године

 

Пријаву на конкурс за предавача можете послати електронским путем на адресу: razvojkarijere@kg.ac.rs или донети лично у просторије Центра (зграда Ректората Универзитета у Крагујевцу, Јована Цвијића бб, 2. спрат)

Уколико имате додатних питања, можете нам писати на: razvojkarijere@kg.ac.rs или нас позвати путем телефона (034) 300 425