Радионица на тему интернационализације у високом образовању и кредитној мобилности

У четвртак 05. новембра са почетком у 11 ч у Свечаној сали Ректората Универзитета у Крагујевцу биће одржана радионица "Интернационализација у високом образовању и кредитна мобилност" коју Универзитет у Крагујевцу организује у сарадњи са партнерским институцијама на међународном пројекту „544006-TEMPUS  Fostering  University  Support  Services  and Procedures for Full Participation in the European Higher Education Area.

Учесници радионице ће бити у прилици да добију информације и са предавачима дискутују о сервисима и процедурама Универзитета у Крагујевцу за подршку реализације међународних пројеката мобилности, програму Еразмус + и Еразмус повељи, успостављању интер-институционалних уговора са високошколским институцијама у иностранству који омогућавају мобилност студената и запослених, као и правцима интернационализације у високом образовању.

Поред представника Универзитета у Крагујевцу, предавач ће бити и проф. др Синиша Ђурашевић, члан Стручног тима за реформу високог образовања у Републици Србији.

Позивамо све заинтересоване да присуствују овом догађају или да делегирају своје сараднике који би желели да сазнају више о овој теми.

Агенду можете наћи у прилогу.


Документи:

Агенда