Informativni dan o indikatorima za merenje učinka visokog obrazovanja

Tim stručnjaka za reformu visokog obrazovanja u saradnji sa Ministarstvom prosvete, nauke i tehnološkog razvoja organizuje Informativni dan o indikatorima za merenje učinka visokog obrazovanja. Informativni dan će se održati 24. novembra od 10:00 do 17:30 časova u Palati Srbije (sala "Beograd"), Bulevar Mihajla Pupina 2, Beograd.

Ovom prilikom prof. Hans Vosenstejn iz Centra za studije obrazovnih politika u oblasti visokog obrazovanja sa Univerziteta Tvent (CHEPS) će predstaviti međunarodnu komparativnu studiju koja se bavi definisanjem i primenom indikatora za merenje učinka visokog obrazovanja. O iskustvima Republike Hrvatske u procesu promene modela finansiranja visokog obrazovanja će govoriti prof. Ružica Beljo Lučić, pomoćnica ministra iz Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta Republike Hrvatske.

Informativni dan je otvoren za sve predstavnike visokog obrazovanja. Ukoliko ste zainteresovani za učešće, pozivamo Vas da se prijavite tako što ćete popuniti registracioni formular, u kome možete videti i nacrt dnevnog reda.

Registracioni formular možete naći na linku: erasmusplus.rs/prijava-za-here-info-dan

Broj učesnika je ograničen a rok za prijavljivanje je 22. novembar.