Vesti


Povodom obeležavanja Svetog Save - Dana duhovnosti u Republici Srbiji, 27. januara 2017. godine u Univerzitetskoj galeriji u Kragujevcu, organizovana je Svetosavska akademija Univerziteta u Kragujevcu

opširnije

Republika Bavarska i ove godine dodeljuje Bayhost stipendije za letnje kurseve nemačkog jezika u Bavarskoj

opširnije

Povodom obeležavanja Svetog Save - Dana duhovnosti u Republici Srbiji, Univerzitet u Kragujevcu 27. januara 2017. godine (petak), sa početkom u 12.00 sati, u Univerzitetskoj galeriji u Kragujevcu organizuje Svetosavsku akademiju

opširnije

Japanska fondacija Matsumae International Foundation (MIF) raspisala je poziv za finansiranje stranih istraživača, postdoktornata zainteresovanih za dalje usavršavanje u okviru programa za 2018. god.

opširnije

ERASMUS+ KLjUČNA AKCIJA 1 – KREDITNA MOBILNOST

opširnije

Erazmus+ Ključna akcija 1 – Kreditna mobilnost

opširnije

U prostorijama Centra za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Kragujevcu 18. januara 2017. godine održana prezentacija stipendija Vlade Francuske.

opširnije

Erazmus+ Ključna akcija 1 – Kreditna mobilnost

opširnije

Ambasada Republike Turske dostavila je Univerzitetu u Kragujevcu informacije o stipendijama koje Vlada Republike Turske dodeljuje u okviru programa Türkiye Scholarships, kao i informacije o otvorenom pozivu za stipendije za master i doktorske studije za 2017. godinu.

opširnije

Centar za razvoj karijere poziva sve zainteresovane studente i diplomce Univerziteta u Kragujevcu da prisustvuju prezentaciji stipendija vlade Francuske.

opširnije