Вести - за изабрани датум


Универзитетска библиотека у Крагујевцу и ове године студентима и дипломцима Универзитета у Крагујевцу даје могућност да обаве студентску праксу у трајању од месец дана. Пријаве је могуће поднети до 15. јануара 2020. године

опширније

На Универзитету у Крагујевцу, 12. децембра 2019. године са почетком у 12 часова, ректор Универзитета у Крагујевцу проф. др Ненад Филиповић промовисаће проф. др Роберта Болија (Roberto Bolli) у почасног доктора Универзитета у Крагујевцу.

опширније

Клавирски квинтет Алтро сенсо у оквиру своје концертне сезоне наступиће 10. децембра 2019. године у 19 часова пред крагујевачком публиком. Квинтет чине: Теа Петровић Балинт - виолина, Игор Алексић - виолина, Јован Стојановић - виола, Душан Кочишевић – виолончело и Наташа Шпачек - клавир. На програму су дела Александра Бородина, Дмитрија Шостаковича и Петра Стојановића.

опширније

У Ректорату Универзитета у Крагујевцу, 5. децембра 2019. године одржан је састанак између представника Универзитета у Крагујевцу и турског Института за културу „Junus Emre” поводом постизања договора о будућој сарадњи.

опширније

У Центру за развој каријере и саветовање студената Универзитета у Крагујевцу, 5. децембра 2019. године студентима Универзитета у Крагујевцу представљене су могућности за стипендирани студијски боравак у Америци.

опширније

Доступно је више од 100 Еразмус Мундус заједничких мастер програма за академску 2020/2021. годину. Пријаве је за већину ових програма могуће поднети у периоду од октобра до јануара наредне године.

опширније