Вести - категорије


За време трајања ванредног стања у Републици Србији, шеснаест реномираних професора са различитих универзитета из Сједињених Америчких Држава, у периоду од 31. марта до 5. маја 2020. године, одржало је онлајн предавања у оквиру студијског програма Мастер информационих технологија (Мастер 4.0) који се реализује на Универзитету у Крагујевцу.

опширније

YOUng Researcher’s Conference је подстицај младим истраживачима да буду активни и продуктивни и да за свој рад буду награђени.

опширније

Онлајн YOUng Researcher’s Conference је подстицај младим истраживачима да раде од куће, да буду активни и продуктивни и да за свој рад буду награђени.

опширније

У циљу пружања додатне подршке студентима током пандемије вируса корона и даљег унапређења система наставе и образовања, дванаест професора са универзитета у Сједињеним Америчким Државама извешће онлајн предавања у оквиру једног од најсавременијих мастер програма у Србији - Информационе технологије (Мастер 4.0) који се реализује на Универзитету у Крагујевцу.

опширније

У Свечаној сали Ректората Универзитета у Крагујевцу, 13. марта 2020. године, представници компаније Milanović Industries Group доделили су сертификате о обављеној стручној пракси студентима Универзитета у Крагујевцу.

опширније

опширније

Презентације за запослене и за студенте су, најпре, одржане у Ректорату Универзитета у Крагујевцу, а затим и на факултетима у саставу Универзитета у Крагујевцу

опширније

У Ректорату Универзитета у Крагујевцу, 10. марта 2020. године, одржана је конститутивна седница Савета послодаваца Универзитета у Крагујевцу.

опширније

У Свечаној сали Ректората Универзитета у Крагујевцу, 9. марта 2020. године потписан је Споразум о сарадњи поводом оснивања мастер програма Аутомобилско инжењерство између Универзитета у Крагујевцу и FCA Србија, који ће бити заснован на синергији индустрије и образовања.

опширније

Студентима, академском и административном кадру Универзитета у Крагујевцу програм Еразмус+ КА103 пружа прилику за стипендирану мобилност, која се реализује на партнерским високошколским установама у Европи.

опширније