Вести - категорије


У понедељак, 12. јула 2021. године, са почетком у 11,00 сати, одржана је седница Стамбене комисије, на којој је разматрана одлука Савета којом је делимично усвојена жалба на коначну листу реда првенства за једноипособне станове и враћена Стамбеној комисији на поновно бодовање.

опширније

У петак, 4. јуна 2021. године, са почетком у 10,00 сати, одржана је седница Стамбене комисије, на којој су разматрани приспели приговори на Прелиминарне листе реда првенства по расписаним јавним конкурсима за давање у закуп станова младим истраживачима и уметницима Универзитета у Крагујевцу и донете Коначне листе реда првенства према структури станова.

опширније

Универзитет у Крагујевцу се, према подацима Academic Ranking of World Universities, и ове године нашао на престижној Шангајској листи најбољих светских универзитета за 2020. годину, нашавши се на позицији између 201. и 300. места.

опширније

Универзитет у Крагујевцу је у петак, 21. маја 2021. године, обележио своју крсну славу, Светог aпостола и jеванђелисту Јована Богослова и 45 година од оснивања Универзитета.

опширније

Одлуком скупштинске већине Града Крагујевца, редовни професор Филолошко-уметничког факултета Универзитета у Крагујевцу др Маја Анђелковић, добитник је награде у области науке.

опширније

Ректор Универзитета у Крагујевцу проф. др Ненад Филиповић, 28. априла 2021. године, састао се са господином Александром Попиводом, иницијатором идеје о оснивању Фонда Милеве Попиводе у сарадњи са Универзитетом у Крагујевцу.

опширније

опширније

На седници Савета Универзитета у Крагујевцу, која је одржана 20. априла 2021. године, проф. др Ненад Филиповић изабран је за ректора на нови мандатни период 2021-2024. године.

опширније

опширније

У понедељак, 29. марта 2021. године, са почетком у 10,00 сати, одржана је седница Стамбене комисије, на којој су разматране приспеле пријаве на расписане јавне конкурсе за давање у закуп станова младим истраживачима и уметницима Универзитета у Крагујевцу.

опширније