Вести - категорије


У оквиру Националног такмичења добрих пракси, у области каријерног вођења и саветовања, Центар за развој каријере и саветовање студената Универзитета у Крагујевцу добитник је Признања за успешно прилагођавање активности за време пандемије.

опширније

Амбасадор Републике Француске у Србији господин Жан Луј Фалкони и аташе за француски језик при Амбасади Француске и Француском институту господин Франк Идинга, 21. октобра 2020. године посетили су Ректорат Универзитета у Крагујевцу.

опширније

На конференцији за медије одржаној 29. септембра 2020. године у Галерији-легату Милице Зорић и Родољуба Чолаковића у Београду, представљена су два нова Мастер 4.0 програма у области видео-игара који повезују свет уметности и технологије.

опширније

На Правном факултету Универзитета у Крагујевцу, 1. октобра 2020. године, обележено је 180 година од оснивања Правног одељења на Лицеју у Крагујевцу и приређен је свечани пријем бруцоша.

опширније

опширније

Његова екселенција господин Николаус Лутероти, амбасадор Аустрије у Србији и госпођа Франсин Пикап, стална представница Програма Уједињених нација за развој посетили су Ректорат Универзитета у Крагујевцу 29. септембра 2020. године.

опширније

Бољи услови за студирање за студенте са инвалидитетом и разматрање додатних могућности за студентску Летњу стручну праксу

опширније

У Ректорату Универзитета у Крагујевцу, 17. 09. 2020. године, одржан састанак у циљу унапређења заједничких пројекта за младе, развоја стручне студентске праксе и побољшања услова за студирање студената са инвалидитетом

опширније

У четвртак, 17. септембра 2020. године одржан је састанак представника Института за информационе технологије Крагујевац и Института за хемију, технологију и металургију.

опширније

У сврху сузбијања ширења заразне болести Covid-19 и смањивања епидемиолошких ризика, Сенат Универзитета у Крагујевцу, на седници одржаној дана 16.09.2020. године, доноси препоруке и смернице за организовање наставе

опширније