Вести - категорије


опширније

опширније

Ректорат Универзитета у Крагујевцу поводом Међународног празника рада, неће радити 1. и 2. маја 2024. године. Поводом празновања васкршњих празника, Ректорат Универзитета у Крагујевцу неће радити од петка, 3. маја до понедeљка, 6. маја 2024. године.

опширније

Међународно такмичење акордеониста ,,Accordéons-nous.org”, одржано од 18. до 24. априла 2024. године у Монсу у Белгији, у последњих неколико година добило је статус најпрестижнијег светског такмичења у овој уметничкој области.

опширније

У оквиру пилот програма "Корпоративно управљање угљеником 2024", Центар за зелену економију Универзитета у Крагујевцу нуди бесплатне консалтинг услуге за највише 10 компанија/ММСП за корпоративно управљање угљеником (КУУ).

опширније

опширније

Универзитет у Крагујевцу у суботу 13. априла 2024. године био је домаћин Државних такмичења за ученике основних и средњих школа из информатике у организацији Министарства просвете Републике Србије и Друштвa математичара Србије.

опширније

Тим студената са Факултета за машинство и грађевинарство у Краљеву, уз подршку КВИНК иновационог инкубатора Факултета за машинство и грађевинарство у Краљеву, тријумфовао је на Хакатону Green energies, који је одржан у просторијама Фондације Темпус 3. априла 2024. године, у оквиру трећег Иновационог форума Србија – Француска: иновирај за планету! Играј зелено.

опширније

опширније

Др Јелена Беговић, министарка науке, технолошког развоја и иновација, са делегацијом Министарства посетила је Универзитет у Крагујевцу, градилиште Центара изврсности и Институт за информационе технологије Универзитета у Крагујевцу

опширније