Вести - категорије


Дан иновација, који је одржан 6. јуна 2023. године у Крагујевцу, у организацији Града Крагујевца, а у сарадњи са Универзитетом у Крагујевцу, Шумадија сајмом, Регионалном агенцијом за економски развој Шумадије и Поморавља и Фондом за иновациону делатност, привукао је велики број посетилаца, међу којима је била и делегација Амбасаде Кине, која је том приликом посетила Универзитет у Крагујевцу.

опширније

У Свечаној сали Ректората Универзитета у Крагујевцу, у присуству представника Ректорског колегијума, професора Основних академских студија Психологија и представника Дома здравља Крагујевац, 23. маја 2023. године потписан је Уговор о пословно-техничкој сарадњи између Универзитета у Крагујевцу и Дома здравља Крагујевац.

опширније

опширније

опширније

опширније

Универзитет у Крагујевцу обележиће своју славу Светог апостола и јеванђелисту Јована Богослова и 47 година од оснивања, у недељу 21. маја 2023. године у згради Ректората.

опширније

опширније

У понедељак, 8. маја 2023. године, господин Шехмуз Алтин, помоћник саветника за образовање Амбасаде Републике Турске у Београду посетио је Универзитет у Крагујевцу

опширније

Ректорат Универзитета у Крагујевцу поводом Међународног празника рада, неће радити 1. и 2. маја 2023. године. Први радни дан је среда, 3. мај 2023. године.

опширније

опширније