Вести - категорије


опширније

Одлуком о избору пројеката на основу Јавног позива за избор мастер студијских програма – Мастер 4.0 Креативне индустрије, Министарство просвете, науке и технолошког развоја изабрало је предлог мастер студијског програма Универзитета у Крагујевцу „Развој компјутерских игара”.

опширније

Председница Владе Републике Србије госпођа Ана Брнабић, министар просвете, науке и технолошког развоја господин Младен Шарчевић и директор иницијативе „Дигитална Србија” господин Небојша Ђурђевић, посетили су Ректорат Универзитета у Крагујевцу и присуствовали промоцији програма Мастер 4.0.

опширније

Тема овогодишњег Универзитетског билтена јесте, између осталог, рад Универзитета у Крагујевцу за време пандемије вируса корона.

опширније

Министар просвете, науке и технолошког развоја господин Младен Шарчевић, 1. јуна 2020. посетио локацију на којој ће бити изграђена зграда ФИЛУМ-а и најавио почетак градње за 2021. годину.

опширније

опширније

опширније

опширније

опширније

Универзитет у Крагујевцу је у четвртак 21. маја 2020. године обележио своју крсну славу Светог апостола и јеванђелисту Јована Богослова, као и 44 године постојања.

опширније