Vesti - kategorije


opširnije

Odlukom o izboru projekata na osnovu Javnog poziva za izbor master studijskih programa – Master 4.0 Kreativne industrije, Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja izabralo je predlog master studijskog programa Univerziteta u Kragujevcu „Razvoj kompjuterskih igara”.

opširnije

Predsednica Vlade Republike Srbije gospođa Ana Brnabić, ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja gospodin Mladen Šarčević i direktor inicijative „Digitalna Srbija” gospodin Nebojša Đurđević, posetili su Rektorat Univerziteta u Kragujevcu i prisustvovali promociji programa Master 4.0.

opširnije

Tema ovogodišnjeg Univerzitetskog biltena jeste, između ostalog, rad Univerziteta u Kragujevcu za vreme pandemije virusa korona.

opširnije

Ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja gospodin Mladen Šarčević, 1. juna 2020. posetio lokaciju na kojoj će biti izgrađena zgrada FILUM-a i najavio početak gradnje za 2021. godinu.

opširnije

opširnije

opširnije

opširnije

opširnije

Univerzitet u Kragujevcu je u četvrtak 21. maja 2020. godine obeležio svoju krsnu slavu Svetog apostola i jevanđelistu Jovana Bogoslova, kao i 44 godine postojanja.

opširnije