Вести - категорије


опширније

У Универзитетској галерији у Крагујевцу, у среду 27. марта, са почетком у 12.00 часова биће отворена изложба Орнаментима обасјана прошлост, аутора Милована Арсића, академског сликара.

опширније

У четвртак, 21. марта 2024. године у Универзитетској галерији одржан је концерт на коме су наступили Ана Цветковић Стојнић сопран, Игор Лазић хорна и Душан Тороман клавир.

опширније

У четвртак, 21. марта 2024. године са почетком у 19 часова, у Универзитетској галерији биће одржан концерт на коме ће наступити Ана Цветковић Стојнић сопран, Игор Лазић хорна и Душан Тороман клавир.

опширније

Посматрано кроз призму времена, иза сваког успешног уметничког педагога стоји уметник - стваралац или извођач. Наставници и сарадници Филолошко-уметничког факултета у Крагујевцу стварају нову генерацију музичара.

опширније

У Универзитетској галерији у Крагујевцу 9. јануара 2024. године, одржан је традиционални Божићни концерт Универзитета у Крагујевцу.

опширније

У уторак, 9. јануара 2024. године са почетком у 18 часова, у Универзитетској галерији биће одржан традиционални Божићни концерт Универзитета у Крагујевцу.

опширније

опширније

опширније

У Универзитетској галерији, у четвртак 14. децембра 2023. године са почетком у 19 часова биће отворена изложба Рефлексије 4, аутора Мие Арсенијевић, Милоша Ђорђевића, Кристинке И. Селаковић, Јоване Ђорђевић, Александра Митровића, Богдана Штетића и Слободана Штетића.

опширније