Вести - категорије


опширније

Отворен позив за пријаву студената Универзитета у Крагујевцу за бесплатан онлајн курс енглеског језика на Б1 нивоу у организацији Центра за развој каријере

опширније

опширније

опширније

Пријаве за Чивнинг стипендије за академску 2021/22. годину отворене су до 3. новембра 2020. године

опширније

Еразмус+ Кључна акција 1 – кредитна мобилност
мобилност између програмских и партнерских земаља – КА107 (стипендије из претходног статуса Републике Србије у Еразмус+ програму)

опширније

Универзитет у Крагујевцу у школској 2020/2021. години уписује студенте на мастер академске студије, на студијском програму Информационе технологије – једноипогодишње мастер студије (90 ЕСПБ) на српском или енглеском језику.

опширније

Програм Владе Републике Србије Моја прва плата спроводи Национална служба за запошљавање, уз подршку Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, Министарства финансија, Канцеларије за ИТ и електронску управу и Привредне коморе Србије.

опширније

Конкурс за стипендирање најбољих студената студија другог и трећег степена на универзитетима земаља чланицa Европске уније, Европске асоцијације за слободну трговину (EFTA) и на водећим светским универзитетима за школску 2020/2021. годину.

опширније

Центар за развој каријере и саветовање студената Универзитета у Крагујевцу већ 9 година (почев од академске 2011/2012. године) реализује програм Пракса за младе филологе.

опширније