Vesti - kategorije


Univerzitet u Namuru, kroz Beware Fellowship Program (Belguim Wallonia Reserch Fellowships), pruža priliku za postodktorsko istraživanje u oblasti razvoja obojenih premaza nastalih fizičkim taloženjem isparenja.

opširnije

Kineska akademija za svemirske tehnologije u saradnji sa Kabinetom ministra za inovacije i tehnološki razvoj u Vladi Republike Srbije dodeljuje stipendije za sve zainteresovane studente iz Srbije koji bi želeli da svoje školovanje nastave u Kini.

opširnije

U ovom momentu, kada su koordinacija i preciznost veoma važne pri promeni klasičnog oblika nastave na virtuelni, inicijativa Erasmus+ Virtual Exchange može biti od pomoći.

opširnije

Federalno ministarstvo za obrazovanje, nauku i istraživanje Austrije i Institut za Dunavski region i Centralnu raspisali su poziv za dodelu Dunavske nagrade za mlade istraživače za 2020. godinu.

opširnije

Fondacija za studije nauka i umetnosti, čije je sedište u Srpskoj akademiji nauka i umetnosti, dodeljuje stipendije studentima 3. i 4. godine akreditovanih studija čiji je prosek ocena najmanje 9 (devet).

opširnije

Otvoren poziv za prijavu za Go Styria stipendije za istraživanje na Univerzitetu u Gracu za 2020/21. godinu

opširnije

Ruska državna korporacija Rosatom u saradnji sa Kabinetom ministra za inovacije i tehnološki razvoj u Vladi Republike Srbije dodeljuje stipendije za sve zainteresovane studente iz Srbije koji bi želeli da nastave svoje školovanje u Rusiji.

opširnije

opširnije

Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije dostavilo je Univerzitetu u Kragujevcu, na osnovu note Ambasade Španije, informaciju o mogućnosti polaganja prijemnog ispita za upis na „Interuniverzitetski master iz diplomatije i međunarodnih odnosa“ u Španiji za 2020/21. godinu.

opširnije

Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije dostavilo je Univerzitetu u Kragujevcu informaciju o stipendijama Moskovskog državnog univerziteta za međunarodne odnose pri MIP-u Ruske Federacije.

opširnije